Mihai Albu a ajuns în pragul disperării. Designerul nu și-a văzut fiica de două luni: ”Sper să o înduplec pe Iulia…”

Publicat: 09/05/2020 | 17:09

În plină pandemie de coronavirus, Mihai Albu a ajuns în pragul disperării. Designerul nu și-a văzut fiica de două luni și face un apel către fosta soție, Iulia Albu.

Mihai Albu a ajuns în pragul disperării. Designerul se topește de dor din cauza fiicei sale, pe care nu a mai văzut-o de două luni. După divorțul din 2012, toată lumea spera la o relație amicală între designer și Iulia Albu. Măcar de dragul fetiței pe care o au împreună.

Din păcate, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Securea războiului nu a fost îngropată, iar acuzațiile acide la adresa unul altuia… au tot curs în ultimii ani. Acum, însă, Mihai Albu își dorește doar să își vadă fetița. (CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! O ROMÂNCĂ A FOST UCISĂ CU SÂNGE RECE ÎN ITALIA, SUB OCHII ÎNGROZIȚI AI COPIILOR SĂI: ”A OMORÂT-O PE MAMA. AJUTAȚI-MĂ”)

La începutul pandemiei de coronavirus în România, Iulia și-a anunțat fostul soț că nu mai poate lua fetița, în weekend, la el acasă. Ea și-a motivat decizia prin faptul că designerul merge zilnic la atelier și s-ar putea infecta cu coronavirus, pe care i l-ar putea transmite și Mikăi.

Mihai Albu este disperat! Designerul ar face orice ca să-și vadă fata măcar pentru o oră.

“Am mai vorbit la telefon cu Mika, iar ea mi-a spus că ne vedem la vară, ca să nu îi dau coronavirus. Mi s-a rupt sufletul. Nu mai am liniște de dorul ei. Am de gând să insist la Iulia să mă lase să văd fata măcat o oră, la ea în fața blocului. Vin echipat cu mască și mănuși și nici nu iau copilul în brațe. Doar să o văd. Sper să o înduplec pe Iulia. Accept punctul ei de vedere, dar am să apelez la faptul că și ea este părinte și ar suferi enorm enorm dacă ar fi în locul meu”, a declarat Mihai Albu pentru impact.ro.