Mihaela Tatu, decizie radicală! Motivul incredibil pentru care fosta prezentatoare TV și-a vândut casa

Publicat: 01/02/2020 | 22:57

Mihaela Tatu, decizie radicală! Motivul incredibil pentru care fosta prezentatoare TV și-a vândut casa.

Mihaela Tatu a mărturisit că a decis să pună o pauză tuturor activităţilor profesionale şi să călătorească timp de doi ani. Fosta prezentatoare TV și-a făcut o listă cu destinațiile pe care vrea să le vadă, iar pentru a-și îndeplini visul… și-a vândut casa! (CITEȘTE ȘI: DECIZIE ULUITOARE LUATĂ DE MIHAELA TATU: „ZECE ZILE NU AM VORBIT!”)

„Muncim o viaţă întreagă să ne facem case, unde nu locuieşte nimeni. Şi atunci mi-am spus dacă mâine există posibilitatea să fie un viitor indepărtat, ce-ar fi dacă doi ani de zile mi-aş lua o pauză şi aş călători şi aş face un fel de Tatu’s List.

Nu e obligatoriu să călătoresc la business, să merg la hoteluri de 4-5 stele, pentru că nu îmi trebuie în hotel să stau şi să dorm. În rest să călătoresc şi să văd cum trăiesc alte popoare”, a spus Mihaela Tatu la Antena Stars.

Mihaela Tatu a divorțat de soțul ei după o căsnicie de 15 ani

Mihaela Tatu a divorţat de soţul ei după o căsnicie de peste 15 ani. Fosta prezentatoare de televiziune, care în prezent este speaker motivaţional, a dezvăluit motivul pentru care a hotărât să se căsătorească la o vârstă fragedă, mai exact la 21 de ani.

“Sunt născută în 1963, ceea ce înseamnă că la 24 de ani maximum trebuia să fiu căsătorită, la 30 de ani m-ar mai fi măritat babele. Cu vârsta asta sigur aveai o hibă. Așa cereau vremurile, ce vrei?! Între 21 de ani și 23 se măritau toate fetele. Să-ți mai spun un lucru, dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea”, a declarat  Mihaela Tatu pentru life.ro.

Într-un interviu, Mihaela Tatu a dezvăluit motivele care au făcut-o să renunțe la o căsnicie de peste 15 ani.

“De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine gura de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine.”, a mai spus Mihaela Tatu.