Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de lux la Saint-Tropez

Publicat: 20/06/2021 | 17:55

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au parte de un weekend la care mulți visează. Prezentatoarea TV a ales să petreacă timp alături de doi dintre cei mai importanți bărbați din viața ei, Felix și Ayan, fiul ei, în Saint-Tropez. Vedeta și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce face și a postat fotografii și Instastories pe contul de Instagram. 

Fericiți și cu zâmbetul pe buze, așa apar în fiecare fotografie pe care vedeta a ales să o posteze pe rețelele de socializare. Astfel se poate vedea că  Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își trăiesc liniștiți povestea de dragoste și nu au probleme în paradis, așa cum s-a tot speculat.

Dacă analizăm cu atenție gesturile celor doi ne dăm seama că nici nu se pune în discuție ca între ei să existe probleme. Desigur, ca în orice cuplu ar putea exista și mici dispute, dar nu ceva atât de serios încât să fie în pragul despărțirii. Altfel nu i-am mai fi văzut atât de fericiți că sunt unul lângă celălalt.

Din imaginile publicate de Mihaela pare că se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi au luat un mic dejun consistent, iar după ce s-au delectat cu preparatele locale, Vedeta s-a apucat să cânte la un instrument muzical, dovedindu-și talentul pe care puțini bănuiau că îl are. Și pentru ca totul să fie perfect, cei doi nu sunt singuri ci însoțiți de Ayan, fiul Mihaelei, care pare că se bucură la maximum de această vacanță.

CITEȘTE ȘI MIHAELA RĂDULESCU, LA UN PAS SĂ FIE BĂTUTĂ DE ȘTEFAN BĂNICĂ. CINE A FĂCUT DEZVĂLUIREA-BOMBĂ: „ERA CURTATĂ DE MULȚI BĂRBAȚI”

Mihaela Rădulescu, declarații despre despărțirea de Felix

Sătulă să citească în presă articole referitoare la despărțirea de Felix Baumgartner, la finalul anului 2020, Mihaela Rădulescu a răbufnit și a făcut un comentariu pe marginea acestui subiect. Potrivit declarațiilor făcute, prezentatoarea TV nu are de gând să ofere prea multe declarații despre relația de iubire pe care o trăiește cu Felix.
„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.
Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus acum ceva vreme vedeta pentru viva.ro.

VEZI ȘI DANI OȚIL, MESAJ SUBTIL PENTRU MIHAELA RĂDULESCU, DUPĂ NUNTA CU GABRIELA PRISACARIU: „SE POT DEPUNE FLORI LA MONACO”

Sursă foto: instagram.com