Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner și-au spus ”Adio”? Detaliul care îi dă de gol

Publicat: 10/06/2020 | 17:49

De ceva vreme, o singură întrebare stă pe buzele tuturor. Și anume dacă Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner și-au spus ”Adio”. Nu de alta, dar există un detaliu care ar confirma această ipoteză.

Mihaela Rădulescu și Felix formeazî unul dintre cele mai longevive cupluri. Cei doi se iubesc de cinci ani și nimeni nu se gândea la o posibilă despărțire în ceea ce-i privește. Cel puțin până acum!

Pe contul de Instagram al lui Felix nu mai există fotografii cu Mihaela Rădulescu. La rândul său, vedeta nu a mai postat nimic cu iubitul ei de aproximativ două luni. Așa că fanii se întreabă dacă nu cumva cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Mai ales că, de-a lungul anilor, Mihaela și Felix n-au ezitat să-și arate dragostea în public, dar și în mediul online. Lucru care lipsește cu desăvârșire de ceva timp. Momentan, însă, cei doi nu au infirmat zvonurile despărțirii. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL NU O SUPORTĂ DELOC PE LIDIA BUBLE? CE A SPUS DESPRE EA: „E O PROSTIE, MĂ..”)

Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru fanii ei, la ieșirea din izolare

Mihaela Rădulescu a fost izolată la domiciliu. Franța a ieșit din izolare pe 11 mai, iar Mihaela Rădulescu, stabilită de șase ani la Monte Carlo, le-a transmis fanilor săi un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare. Vedeta a spus că, deși perioada a fost una grea pentru oameni, ea a reușit să treacă peste moment cu ajutorul celor care i-au fost alături.

”Vă mulțumesc foarte mult, în aceste două lungi luni nu au fost așa de rele datorită vouă. Chiar m-am distrat cu voi (nr.fanii). Atâta timp cât rămânem împreună, stăm conectați și uniți mereu vom fi bine. Am fost împreună în asta împărțind toate sentimentele indiferent care au fost acestea. În această perioadă am ajuns să vă cunosc mai bine. Acum știu cine este în spatele fotagrafiilor voastre pentru că v-am citit postările și a fost fascinant. De acum vom fi și mai uniți”, a scris Mihaela Rădulescu.