Mihaela Rădulescu s-a dus la Arnold acasă și a avut un șoc: ”De ce naiba m-am…” E uluitor cum a primit-o vedeta de la Hollywood

Publicat: 11/02/2020 | 17:31

Mihaela Rădulescu a fost invitată în emisiunea ”La Măruță”, unde a povestit cum l-a vizitat, alături de Felix Baumgartner, iubitul ei, pe celebrul Arnold Schwarzenegger la el acasă. (CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU ȘI FELIX AU APĂRUT MASCAȚI ÎN AEROPORT: ”NU E O GLUMĂ…”)

Mihaela a dezvăluit că a avut ceva emoții în privința ținutei pe care trebuia să o aleagă, desi iubitul ei austriac i-a transmis că poate să-și ”tragă” pe ea ce vrea. Rădulesca și-a ales, totuși, ținuta. AVea să aibă un șoc la întâlnirea cu Arnold. Vedeta povestește, amuzată, acum:

”Felix e prieten cu Arnold, îl sună… Ne-a invitat odată la micul dejun, nu știam cu ce să mă îmbrac. Nu poți, așa, să te duci oricum la micul dejun la Arnold. M-am străduit, Felix se uita la mine, . Nu mă interesează, eu nu vreau să mă americanizez, vreau să fiu eu. M-am îmbrăcat eu, așa, frumos, mi-am luat niște blugi și niște tocuri, sacou și o bluziță și mergem la mas[, să ne întâlnim cu omul în Santa Monica. (VEZI AICI: MIHAELA RĂDULESCU ÎȘI MAI DOREȘTE COPII: „ÎNCĂ VREO DOI, TREI”)

Arnold tocmai venea de la jogging, era transpirat, era fleașcă, avea niște pantaloni scurți cu un ticou și … Și se trăgea, așa, de tricou să se răcorească și a zis, , și eu zic, … La ei așa e, nu-și fac vreo problemă cu îmbrăcatul”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

FOTO: Daily Mail