Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane! O nouă ediție „Ferma – un nou început”

Publicat: 05/03/2020 | 19:01

Emisiunea „Ferma – un nou început” revine la Pro TV cu un nou sezon. Se pare că și pentru acest sezon prezentatoare ar fi chiar Mihaela Rădulescu. Vedeta a acceptat să facă iar naveta Monaco-România, pentru a filma o nouă ediție a show-ului.

Cei de la PRO TV au ales să păstreze echipa de anul trecut, iar telespectatorii o să îi revadă pe micile ecrane pe Mihaela Rădulescu, însoțită de Cristi Bozgan, specialistul în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Cei doi au filmat împreună și anul trecut și s-au ales cu o mulțime de povești inedite. (CITEȘTE ȘI: CÂND ÎNCEPE, DE FAPT, SEZONUL 5 AL EMISIUNII FERMA, PE PRO TV)

Chiar dacă sezonul trecut, Mihaela Rădulescu a întâmpinat unele dificultăți, în timpul filmărilor este prgătită să înfrunte din nou provocările de la fermă.

„Nici n-aș putea munci cu atâta spor dacă nu mi-ar plăcea maximum. E un ritm infernal. Nu avem zile libere și uneori nici nopți întregi, e chiar foc continuu. Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără rația de sport zilnic și PRO TV mi-a făcut acest hatâr. Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă.”, a declarta Mihaela, acum ceva timp pentru perfecte.ro.

„Din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap”

Mihaela Rădulescu a făcut senzație sezonul trecut prin ținutele vestimentare pe care le-a purtat. Deși ținutele ei a fost spectaculoasă, se pare că a înregistrat și unele pierderi, pe parcursul filmărilor.

 „Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel (n.r.- în valoare de peste 5.000 de euro), o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră  42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei.

Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, a mai spus Mihaela Rădulescu, în același interviu.

Concursul va începe primăvara și se va desfășura pe parcursul a trei luni, astfel încât concurenții să nu mai întâmpine greutăți cu frigul.