Mihaela Rădulescu părăsește viața de lux din Monaco. Care este motivul acestei decizii luate de vedetă

Publicat: 04/03/2020 | 12:12

Este stabilită la Monaco de mai bine de 1o ani, însă se pregătește de plecare. Va trebui să se acomodeze, din nou, cu condițiile din România, însă Mihaela Rădulescu poate face față oricărei provocări, așa cum s-a putut constata de-a lungul timpului. 

Plecarea Mihaelei din Monaco are o explicație… televizată. Vedeta a semnat un nou contract cu Pro TV și va prezenta noul sezon al emisiunii ”Ferma”. Mihaela Rădulescu a dezvăluit și unde va fi filmat noul sezon al emisiunii. Producătorii şi-au dorit să renunţe la costurile mari şi au hotărât ca filmările să aibă loc în jurul Capitalei. ”Să fie un loc la fel cum a fost cel din primul sezon, aproape de Bucureşti, ferit de ochii indiscreţi. Concursul se va desfăşura primăvara, timp de trei luni, în urma problemelor cu frigul ale concurenţilor din ediţia trecută”, spun reprezentanții postului, potrivit click.ro.

Chiar Mihaela a avut unele probleme în timpul filmărilor pentru sezonul trecut al emisiunii ”Ferma”, menționând unele pierderi vestimentare, plus o răceală ”cumplită”. ”Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel (în valoare de peste 5.000 de euro), o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră  42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei. Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, declara Mihaela Rădulescu, în 2019, pentru perfecte.ro.

”E clar că are o afinitate pentru el”

Mihaela Rădulescu s-a aflat în centrul unor controverse la ”Ferma”. Conform unor surse apropiate emisiunii, vedeta nu ar mai fi fost văzută ”cu ochi buni” la un moment dat, fiindcă ar fi vrut să fie tot timpul ”vioara întâi”. S-a spus că Mihaela Rădulescu ar fi jignit concurenții sau că l-ar fi înjurat pe Pastramă, plus că a fost lansată și o altă acuzație – i-ar fi favorizat pe alți concurenți.

Ce a făcut acolo Mihaela Rădulescu este inuman. Vrea, tot timpul, să fie vioara întâi. Se ceartă cu producătorii, pleacă la Monaco atunci când are chef și, de multe ori, concurenții și echipa de producție așteptau după ea cu orele. A jignit concurenți, pe Brigitte a dat-o afară din arenă, pe Pastramă l-a înjurat. De asemenea, Otniela și Kamara au fost în raza ei de ură, nu-i avea deloc la inimă. A favorizat concurenți precum Moroșanu și Marius Crăciun. De altfel, lui Moroșanu îi comentează frecvent pe pagina de Instagram. E clar că are o afinitate pentru el. Pe final, când vin părinții celor din finală, prezintă doar Cristi Bozgan, pentru că ea se certa cu producția și amenința că părăsește proiectul. La momentul respectiv, se menționează că Mihaela nu se simte bine. Ea a fost, însă, acolo și s-a refăcut filmarea”, a povestit o sursă din interiorul emisiunii “Ferma” pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.