Mihaela Rădulescu, mesaj tulburător în plină epidemie de coronavirus: „Auziți cu toții despre morți, spitale, frică și speranță…

Publicat: 23/03/2020 | 12:45

Starea în care se află lumea în acest moment este critică. Aproape toate țările au fost contaminate cu nou coronavirsu, care face din ce în ce mai multe victime. Populația este îngrijorată și la fel și Mihaela Rădulescu. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își exprimă îngrijorarea față de situația actuală.

În această perioadă multe vedete au ales să se autoizoleze la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus și la fel și-au sfătuit și fanii. Mihaela Rădulescu a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare în care vorbește despre ce se întâmplă și despre cât de gravă este situația. (CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU PĂRĂSEȘTE VIAȚA DE LUX DIN MONACO. CARE ESTE MOTIVUL ACESTEI DECIZII LUATE DE VEDETĂ)

Mesajul vedetei, care locuiește de ceva timp în Monaco, a venit după ce Prințul Albert de Monaco a fost infectat cu virusul COVID-19.

„E peste tot. Pentru toată lumea. Acest nenorocit de virus nu face nicio diferență și cu siguranță nimeni nu este în siguranță, decât dacă stă acasă și departe de toată lumea. Ceea ce nu este posibil pentru cei care trebuie să muncească în folosul altora. Acesta este un alt apel de trezire pentru noi toți. Îi doresc cu adevărat Prințului Albert să se facă bine în curând…Sunt atât de mulți oameni acolo, chiar lângă noi, în Italia și Franța, atât de afectați de acest virus…

Citiți cu toții știri despre alte țări, auziți cu toții despre morți, spitale, frică și speranță…Dar când vezi această situație, în primul rând, chiar doare…cel puțin atât pot să spun. Încerc mereu să rămân pozitivă, să fac alți oameni să zâmbească, să le dau speranță și putere și niciodată nu voi înceta să fac asta. Chiar și atunci când lucrurile sunt…complicate sau neclare. Fiți în siguranță, oameni buni! Stați acasă și unde este posibil, ajutați în continuare oamenii din jurul vostru, vecinii voștri în vârstă sau pe cei care sunt mult prea slabi și speriați. Fiți puternici pentru altcineva! Faceți orice poate ajuta…” a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.