Mihaela Rădulescu, mesaj pentru iubit și “soacră”, pe Instagram. “Vă mulțumesc!” Ce s-a întâmplat luni, 20 aprilie

Publicat: 20/04/2020 | 14:25

Felix Baumgartner a împlinit, pe 20 aprilie, 51 de ani, ocazie cu care Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj emoționant. Diva de la Monaco îl iubește enorm pe cunoscutul pilot și, deja, i-a cucerit pe părinții lui, cu care are o relație aparte.

VEZI AICI: MIHAELA RĂDULESCU ȘI FELIX AU APĂRUT MASCAȚI ÎN AEROPORT: ”NU E O GLUMĂ…”

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a apărut în mai multe fotografii alături de părinții lui Felix Baumgartner, fiind tratată ca o “noră” încă din octomrbie 2014, când cei doi au început să formeze un cuplu.

La mulți ani, dragul meu! Știi cât de mult te iubesc, așa că îți voi spune doar atât: să strălucești mereu, să faci în continuare lucrurile minunate pe care le faci acolo sus, în aer, iar te asigur că atunci când te vei întoarce acasă, te vei simți în sigiranță și iubit. Mama Eva, vă mulțumesc, vă iubim foarte mult!”, a scris Mihaela pe Instagram.

NU RATA: E OFICIAL! ANUNȚUL FĂCUT DE FELIX BAUMGARTNER DUPĂ 5 ANI DE RELAȚIE CU MIHAELA RĂDULESCU: “ÎȚI MULȚUMESC PENTRU TOATE MOMENTELE REMARCABILE PETRECUTE ÎMPREUNĂ ȘI…”

Mihaela Rădulescu, alături de părinții lui Felix

Relație de peste 5 ani

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu trăiesc o poveste de dragoste care ar putea să-i inspire pe scenariștii din lumea întreagă. Flacăra iubirii dintre ei s-a aprins la scurt timp după ce s-au cunoscut când frumoasa prezentatoare a făcut un interviu cu el, în urmă cu mai bine de cinci ani. Deși unii nu au crezut în relația lor, celor doi nu le-a păsat și s-au bucurat atât de viața personală pe care și-au construit-o împreună, cât și de reușitele de pe plan profesional.