Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat în finala X Factor! Ce i-a transmis diva de la Monaco Loredanei Groza

Publicat: 19/12/2020 | 10:00

Sera trecută a avut loc lupta pentru marele premiu de la X Factor 2020. Jurații și concurenții s-au confruntat și au primit susținere din partea multora, până în ultima clipă. Chiar și vedetele de la posturile concurente de televiziune i-au susținut pe cei care au ajuns în marea finală.

Unul dintre cele mai neașteptate mesaje a venit din partea Mihaelei Rădulescu care și-a exprimat susținerea pentru Loredana Groza și concurentul din echipa acesteia. Diva de la Monaco a mizat pe echipa Loredanei Groza.  Aceasta și-a arătat susținerea pe rețelele de socializare. Gestul Mihaelei a surprins pe toată lumea, mai ales pentru că cele două fac parte din trusturi diferite de televiziune. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA GROZA ȘI NEPOTUL LUI FLORIN SALAM, ÎN TANDREȚURI PE SCENA X FACTOR. S-AU COMPORTAT CA DOI ÎNDRĂGOSTIȚI)

În seara finalei X Factor 2020, Mihaela Rădulescu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de Loredana Groza și și-a îndemnat fanii să susțină concurentul din echipa acesteia. Alături de fotografie, vedeta de la PRO Tv a adăugat și mesajul: „Mereu în echipa Lori – votează diseară Adrian”.,

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru foștii parteneri

Pe lângă susținerea pentru Loredana Groza, Mihaela Rădulescu a mai avut un mesaj și pentru cei doi foști parteneri ai săi, Ștefan Bănică Jr. și Dani Oțil. Fiecare concurent a primit mai multe mesaje din partea celor dragi, dar și din partea unor vedete din showbiz-ul românesc. Astfel, Mihaela Rădulescu a transmis și ea un mesaj pentru Loredana și Adrian Petrache, dar și pentru cei doi foști parteneri ai săi. (VEZI ȘI: FELIX  BAUMGARTNER, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU MIHAELA RĂDULESCU: „SUNT MÂNDRU DE TINE CA ÎNTOTDEAUNA”)

„Lore, am vrut să îți spun baftă pentru diseară. Sper să câștigi, iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de pe acolo, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului. Sunt câțiva foarte buni de pupat, știu eu sigur. Baftă, să fie cu mult X Factor!”, a fost mesajul Mihaelei Rădulescu.