Mihaela Rădulescu, mesaj cu subînțeles pentru Ștefan Bănică Jr. în direct! Cum a reacționat fostul soț al vedetei

Publicat: 19/12/2020 | 13:37

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Ștefan Bănică Jr. în Finala X Factor. Vedeta nu s-a putut abține și l-a complimentat pe fostul ei soț.

Vineri, 18 decembrie, a avut loc marea finală din cadrul competiției ”X Factor”. Pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, s-au luptat Adrian Petrache (din categria Loredanei Groza),  Andrada Precup (din categoria lui Ștefan Bănică), Super 4 (din categoria lui Florin Ristei) și Sonia Mosca (din categoria Deliei).

De-a lungul serii, jurații și concurenții lor au primit mesaje video de încurajare de la familie, prieteni și colegi. Ei bine… printre vedetele care și-au arătat susținerea față de Loredana Groza s-a numărat și… Mihaela Rădulescu. De departe, mesajul care a făcut deliciul publicului a fost al prezentatoarei TV. Cunoscută pentru felul ei direct de a spune lucrurilor pe nume, după ce i-a urat Loredanei să câștige, Mihaela a transmis și un mesaj cu subînțeles pentru Ștefan Bănică Jr.

”Lore, am vrut să îți spun baftă pentrru diseară. Sper să câștigi iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de acolo, pentru mine, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului că sunt câțiva buni de pupat acolo, știu eu sigur!”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.

”Nu te cred! Ce mă fac?”, a fost reacția Loredanei Groza, întorcându-se fix către Ștefan Bănică Jr. Vizibil flatat de spusele fostei sale soții, artistul a zâmbit larg, iar apoi a fost pupat pe obraz de colega lui de la masa pupitrului. Semn că între Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică Jr. nu există resentimente. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT! MOTIVUL PENTRU CARE FLORIN SALAM NU I-A FOST ALĂTURI NEPOTULUI SĂU, ADRIAN PETRACHE, ÎN FINALA X FACTOR)

Iar, la finalul serii, Ștefan Bănică Jr. a avut și alte motive pentru a zâmbi larg. Concurenta lui, Andrada Precup, a reușit să îi impresioneze pe telespectatori cu vocea ei și a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.