Mihaela Rădulescu își mai dorește copii: „Încă vreo doi, trei copii”

Publicat: 04/02/2020 | 08:32

Mihaela Rădulescu este prezentă în show-biz-ul românesc de multă vreme și este cunoscută de toată lumea. Și-a început cariera în televiziune acum mult timp și i s-a dedicat complet.

Nici viața personală nu a neglijat-o, a avut câteva relații cu nume celebre din industrie, ca Ștefan Bănică Junior și Dani Oțil. De câțiva ani, vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Felix Baumgartner și este foarte fericită lângă acesta. (CITEȘTE ȘI: UMILINȚĂ TOTALĂ! DANI OȚIL A RECUNOSCUT ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE MIHAELA RĂDULESCU: „ÎMI TRIMITEA SMS-URI CU…”)

Are 50 de ani, dar este mereu o apariție extrem de sexy. Este mămica unui adoleșcent, Ayan, de care este cât se poate de mândră.  Viața Mihaelei Rădulescu pare că este perfectă, însă vedeta are un mic regret ce îi umbrește bucuria. S-a axact destul de mult pe carieră, iar viața personală a căzut pe locul doi, iar acest lucru îl regretă acum.

Fosta prezentatoare spune că dacă ar da timpul înapoi ar schimba câte ceva, ar pune viața sentimentală pe primul loc și ar vrea să aibă mai mulți copii. Mihaela a încercat de mai mult ori să rămână însărcinată, dar se pare că dorinţa nu i-a fost ascultată.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a declarat Mihaela Rădulescu.

„Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a mai spus vedeta.

Mihaela Rădulescu a trecut însă peste acest lucru și se bucură din plin de viața pe care o are. Băiatul ei, Ayan are acum 15 ani și ese un tânăr foarte arătos și popular în mediul online, având aproape 26 de milioane de abonaţi pe contul său de Instagram.