Mihaela Rădulescu a lăsat apartamentul de lux oferit de Pro TV pentru o rulotă în mijlocul pădurii. Ce a făcut-o să ia această decizie

Publicat: 16/09/2020 | 16:51

Mihaela Rădulescu a decis să nu locuiască în apartamentul luxos, dispus de producătorii de la Pro TV pe timpul filmărilor de la emisiunea „Ferma”, pentru a fi cât mai aproape de natură și de vedetele care concurează în show. Ea locuiește, provizoriu, într-o rulotă.

Supranumită „Diva de la Monaco”, Mihaela Rădulescu a mărturisit în presă că de mult timp își dorea să experimenteze traiul într-o rulotă, iar din acest motiv a ales, în ciuda ofertei producătorilor, să stea la țară, aproape de natură și de concurenții de la „Ferma”.

Filmările pentru emisiunea „Ferma” de la Pro TV au loc în comuna Cocani, judetul Dambovița, la distanța de o oră de București. Deși i s-a oferit o locuință cu toate utilitățile, Mihaela Rădulescu a spus că vrea să trăiască la rulotă pentru că de mult timp își dorea să „bifeze” această experiență.

„Nu sunt pe relaxare. Am filmat până la 3. Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară. Când îi privești pe concurenți te simți cel mai norocos din lume că ai unde dormi, ai ce mânca, ce bea.

Comparativ cu concurenții, trăiesc vis. Dacă nu m-aș compara cu concurenții, sigur că aș putea începe să mă plâng și să fac o listă de lucruri care îmi lipsesc sau nu-mi plac mie. Eu trăiesc la rulotă, pentru că este o opțiune personală. Am un apartament mare la hotel, în București, pe care mi l-a luat PRO TV-ul, dar este departe. Ar trebui să fac în fiecare zi o oră dus și o oră întors. Două ore pe drum îmi mănâncă viața. Prefer să le petrec dormind în plus decât să stau două ore într-o mașină.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Impact.ro.

„Mă trezesc, fac sport, mănânc și mă duc la filmare”

„Nu am mai fost de o săptămână la hotel. La început mă mai duceam, mă duceam cam o dată la două-trei zile. Sunt aici… mă trezesc, fac sport, mănânc și mă duc la filmare. Termin noaptea filmarea… mă demachiez și mă bag în pat. Nu mai pierd ore în șir pe drumuri”, a mai spus Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii Ferma.

Emisiunea Ferma este deja la al cincilea sezon la PRO TV. Printre concurenții de anul acesta se numără George Burcea, Viviana Sposub, Alina Pușcău, Anna Lesko și Anda Adam. Sezonul trecut a făcut furori în rândul fanilor. În urma terminării emisiunii, doi concurenți s-au căsătorit: Briggite Sfăt și Florin Pastramă.

Citește și...