Mihaela Borcea se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă! Ce se întâmplă în viața acesteia, la 8 ani de la divorț: „Cu siguranță va fi ceva discret”

Publicat: 25/02/2020 | 08:45

Dacă pe strada lui Cristi Borcea a răsărit soarele atunci când a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, se pare că lucrurile merg cum nu se poate mai bine și petru fosta doamnă Borcea, Mihaela! Aceasta iubește și este extrem de fericită în compania iubitului său, Sorin Rap și se pare că cei doi se pregătesc pentru a face pasul cel mare!

Mihaela Borcea iubește din nou și se pare că este gata să facă pasul cel mare și să îmbrace iar rochia de mireasă! Lucrurile merg cum nu se poate mai bine între ea și Sorin Rap, bărbatul care o răsfață și care a făcut-o să uite tot trecutul greu pe care l-a avut.

Astfel, potrivit informațiilor oferite de impact.ro, fosta doamnă Borcea se pregătește pentru marele eveniment din viața ei: nunta cu Sorin Rap! Surse din anturajul Mihaelei Borcea au dezvăluit pentru sursa citată că, cel mai probabil, cununia religioasă a celor doi va avea loc în vară, după ce Sorin a cerut-o de soție pe Mihaela, la începutul lunii februarie.

“Mihaela nu a crezut că va mai iubi atât de puternic vreodată. Ea și Sorin chiar sunt suflete pereche, au o relație cum rar există. Se completează, se înțeleg din priviri, nu s-au certat niciodată. Există posibilitatea să facă în această vară cununia religioasă. Însă, cu siguranță va fi ceva discret, departe de țară, fără ca presa să știe”, au povestit apropiații femeii de afaceri, pentru sursa citată.