Mihaela Borcea, în doliu. Mesajul sfâșietor pe care l-a transmis: ”Îngerii să vegheze drumul tău”

Publicat: 18/02/2020 | 14:33

Mihaela Borcea este în doliu. Femeia de afaceri a publicat un mesaj sfâșietor pe contul său de Facebook, după moartea unui prieten apropiat.

Mihaela Borcea trece prin clipe cumplite. Femeia de afaceri nu-și poate reveni din șoc, după aflarea unei vești dureroase. Un prieten apropiat s-a stins din viață. Pierderea lui Adrian a dărâmat-o pe Mihaela Borcea și a publicat un mesaj sfâșietor pe contul ei de Facebook. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ACUM MIHAELA BORCEA DUPĂ CE S-A ZIS CĂ A PIERDUT LUPTA CU KILOGRAMELE)

”Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, dragul și bunul meu prieten Adrian! Ai plecat mult prea devreme dintre noi! Când cineva pe care-l iubim moare, pare că timpul se oprește în loc și nu înțelegem de ce Dumnezeu a ales să îl ia de pe acest pământ atât de repede, de ce a trebuit să plece înainte de a fi gata să ne luăm „La revedere”. Dar trebuie să ne amintim nu doar că ai murit, ci că ai trăit și ne-ai lăsat amintiri frumoase și știu că de acolo de Sus ne vei veghea mereu! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, Adrian!!????????????”, este mesajul trist transmis de Mihaela Borcea pe Facebook.

Mihaela Borcea a pierdut un prieten drag

Mihaela Borcea a ratat o carieră în medicină

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, a dezvăluit că, în tinerețe, a suferit foarte mult, după ce a aflat că s-a îmbolnăvit de hepatită A. Ea a ratat o carieră în medicină, după cum spune, din cauza virusului hepatic, astfel că s-a orientat către economic. (VEZI ȘI: MIHAELA BORCEA, EXECUTATĂ SILIT! FOSTA SOȚIE A DINAMOVISTULUI ARE PLĂTIT O SUMĂ URIAȘĂ)

„Eu am vrut iniţial să urmez medicina, numai că am făcut hepatita A în ultimul an de şcoală, în clasa a 8-a şi atunci viaţa mea s-a schimbat şi am avut turnura spre altceva. Aşa am ajuns în economic, am făcut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, că altă variantă de-a alege un liceu bun nu aveam din opţiunile pe care le aveam. Dar deşi nu am urmat medicina… tot spre asta tind, pentru că în clinica asta nu am adus nu doar specialişti în estetică, ci şi în medicină”, a spus Mihaela Borcea.

Ea a reușit să construiască ulterior o carieră de succes în afaceri, ocupându-se chiar și de firmele fostului acţionar al clubului Dinamo, Cristi Borcea.