Mihaela Borcea i-a serbat ziua de naștere tatălui camuflată contra COVID-19. FOTO

Publicat: 05/04/2020 | 10:26

Imagini spectaculoase cu fosta soție a lui Cristi Borcea. Mihaela s-a echipat corespunzător contra inamicului nr. unu din lume la ora actuală –  COVID-19 – și a mers să-și viziteze tatăl la casa părintească pentru a-i ura la mulți ani.

Tatăl Mihaelei Borcea a împlinit vârsta de 80 de ani, iar afacerista a găsit momentul perfect să își poată revedea părinții, după o perioadă lungă în izolare. Așa că, s-a echipat împreună cu iubitul ei cu mănuși, vizieră și mască și au mers cu tort la tatăl acesteia.

CITEȘTE ȘI: Madonna, donație de un milion de dolari pentru fundația condusă de Bill Gates, în lupta împotriva coronavirusului

Revederea cu părinţii a emoţionat-o extrem de mult pe fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Ea a ţinut să împărtăşească bucuria cu prietenii de pe Facebook, unde a postat şi o poză.

Mihaela Borcea împreună cu iubitul și părinții acesteia.

“Mi-am îmbrăţişat tatăl de prea puţine ori în ultimii ani  şi i-am spus «Te iubesc!» de şi mai puţine ori, însă atunci când am făcut-o a fost cu tremur în voce şi cu lacrimi în ochi. Nu este deloc uşor să îţi exprimi sentimentele în faţa celui care a trecut prin multe clipe grele de-a lungul timpului!  «Azi e o zi specială pentru tine, împlineşti 80 de ani! La mulţi ani şi multe zile de la Dumnezeu îţi doresc tăticul meu drag!»”, a scris Mihaela Borcea pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: O vedetă ProTV a devenit tată în mijlocul pandemiei: „Dumnezeu a binecuvântat astăzi familia”. FOTO