Micuța Josephine, mesaje subtile pentru Gina Pistol! Cum a fotografiat-o vedeta pe fetița sa

Publicat: 26/04/2021 | 10:40

Gina Pistol îi ține la curent pe internauți cu tot ce face micuța Josephine. Iar fetița este plină de surprize. Recent, mama sa a surprins-o într-o ipostază amuzantă și a împărtășit totul cu fanii din mediul online.

Recent, Gina Pistol le-a arătat fanilor din mediul online ce mesaje subliminale încearcă să îi trimită fiica sa. Aceasta a surprins-o pe Josephine făcând un semn care a amuzat-o teribil. Mai exact, micuța Josephine ține degetele de la mână într-un fel încrucișate, reușind să reproducă un semn specific oamenilor mari.

„Fiică-mea îmi transmite mesaje subtile”, a scris Gina Pistol pe Instagram, în dreptul imaginii în care apare mâna fiicei sale, Josephine Ana. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL ȘI SMILEY, SARCINI DIFERITE ÎN CALITATE DE PĂRINȚI: “EU O HRĂNESC CU BIBERONUL”. ARTISTUL NU A ÎNVĂȚAT SĂ ÎI SCHIMBE SCUTECELE JOSEPHINEI)

Când o vor cunoaște internauții pe Josephine

Fanii din mediul online apreciază că Gina Pistol împărtășește cu ei tot mai multe momente din viața celei mici. Însă majoritatea ard de nerăbdare să o cunoască cu adevărat. Așa că cei doi proaspeți părinți sunt întrebați mereu când vor posta imagini și cu chipul micuței. Smiley le-a oferit tuturor răspunsul.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi.

(VEZI ȘI: Gina Pistol, criticată de fani! Pe cine au observat alături de micuța Josephine?)