Michael Schumacher s-a trezit din comă. Care este starea fostului pilot de Formula 1

Publicat: 17/12/2019 | 13:15

Michael Schumacher a suferit în anul 2013 un accident grav la cap, după numeroase intervenții medicii au fost nevoiți să apeleze la o comă indusă. În prezent, conform celor de la Le Parisien, fostul campion se află la spitalul Georges-Pompidou, din Paris, pentru un tratament bazat pe înlocuirea celulelor deteriorate cu altele provenite din sânge sau măduva osoasă.(CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI DORIAN POPA S-AU APROPIAT SUSPECT DE MULT PE PLATOURILE DE FILMARE! ANTURAJUL LOR PARIAZĂ PE ”LOVE AT FIRST SIGHT”)

Pilotul de Formula 1 a dispărut din peisajul public din decembrie 2013, momentul în care a avut loc teribilul accident, din Alpii francezi, în urma căruia s-a ales cu grave leziuni la cap. După tristul eveniment a suportat mai multe operații menite să îi salveze viața, însă la momentul respectiv singura variantă optimă a fost o comă indusă medical. (VEZI ȘI: MICHAEL SCHUMACHER SE AFLĂ SUB UN NOU TRATAMENT MEDICAL)

Familia lui a fost discretă în ceea  ce privește starea bărbatului, declarând  de-a lungul timpului doar informații vagi, dar care să lase de înțeles starea generală a pilotului. Soția  lui a vorbit despre cele întâmplate doar de două ori în toți acești ani. În 2014 a cerut sprijinul celor care îl iubeau pe Michael Schumacher în „lupta noastră comună alături de Michael”, iar în 2019 a anunțat publicul, în aceeași manieră evazivă, că soțul ei este pe mâini bune.

„Puteți fi siguri că el se află în mâinile cele mai bune și că facem tot ce este posibil uman pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înțelegeți de ce urmăm dorințele lui Michael și păstrăm pentru noi un subiect atât de sensibil precum sănătatea, așa cum a fost întotdeauna, în confidențialitate.”, a declarat Corinna Schumacher

Michael Schumacher a fost internat la spitalul Paris Georges Pompidou, unde a fost supus unor intervenții și tratamente speciale.

„Acolo a fost supus unei terapii celulare. Dar a fost clar de la început că nu i se vor întâmpla minuni în timpul terapiei. Această terapie ajuta la oprirea inflamației și regenerează organismul.”, a declarat doctorul și profesorul Philippe Menasché