Miami Bici, acum în premieră Mondială în cazinoul online!

Publicat: 07/05/2021 | 14:25

Primul joc online ca la aparate inspirat dintr-un film românesc e exclusiv la Superbet! Liderul național din domeniul pariurilor sportive și jocurilor de cazinou s-a gândit din nou să inoveze și să le ofere jucătorilor o nouă experiență unică. Dacă-ți plac filmele, sloturile și senzația că ești cineva care merită experiențe exclusive, încearcă jocul care e un eveniment uriaș în cazinoul online din România.

Fii între primii care SuperJoacă Miami Bici

SUPERFILMUL E ACUM SUPERJOC

E mare mândrie să vezi că un produs românesc ajunge un box office hit și că se impune în toate țările în care e distribuit (chiar dacă pandemia de Covid 19 a făcut ca distribuția să fie online în unele țări). E și mai mare mândria când profiți și îți crești și contul, în baza plăților pe care jocul le face.

La fel ca orice poveste în care protagoniștii trăiesc visul american, și Miami Bici e în fiecare secundă o aventură care te îmbogățește emoțional. Codin Maticiuc alias Piciu și Matei Dima aka BroMania alias Bilă în Miami Bici au cucerit lumea cu film lor, cel mai de succes proiect cinematografic din România în acest mileniu. Ei sunt și personaje în jocul Miami Bici unde alături de ei, poți descoperi o lume în care totul e Superposibil!

Vei revedea și șoricelul Uzzi, care aleargă mereu spre belșug. Intuiești pe ce culoare se oprește, ești fericit!

Poți juca Miami Bici direct din aplicația de cazinou online Superbet

SUPEREMOȚIA DISTRACȚIEI EXCLUSIVE

Alături de Miami Bici vei găsi și alte jocuri de cazinou exclusive la Superbet, între care AVIATOR, o altă superproducție care a devenit un succes uriaș! Alături de Superbet, în calitatea ta de SuperJucător trăiești cele mai intense emoții și îți valorifici experiența și inspirația.

Superbet continuă dezvăluirile și dă și pontul decisiv: joacă responsabil. Și protagoniștii din Miami Bici au reușit să găsească un echilibru între vise, risc și responsabilitate. Cu siguranță o poți face și tu. Rămâi mereu în control și ține cont în orice moment că distracția în cazinou trebuie să fie un mod plăcut de a-ți petrece timpul liber. Doar așa te vei bucura de ea la adevărata ei valoare și vei provoca Norocul să te răsfețe!

Fă-ți cont și vino să cucerești cazinoul online care e cel mai generos cu jucătorii!

#HaiSăFimSuper #SuperCazinou #SuperDistracție #MiamiBici