Mezzosoprana Andreea Ilie, reprezentație magică de Crăciun VIDEO

Publicat: 22/12/2020 | 11:17

Frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie ne introduce în atmosfera magică a Crăciunului, interpretând în manieră proprie piesa „O Holy night”.

„Sunt fericită că pot interpreta colindul meu preferat. Îmi este drag încă din copilărie și mă emoționez de fiecare dată când mă gândesc la noaptea sfântă în care Iisus s-a născut. Sper să vă aducă și vouă pace și multă bucurie în case și în inimi în noaptea de Crăciun”, spune Andreea Ilie.

Videoclipul este filmat de către Dragoș Burcea, la Biserica Flămânda, din Câmpulung (Argeș), biserică numită și Biserica Miresei. (CITEȘTE ȘI: MEZZOSOPRANA ANDREEA ILIE MAI DĂ O LOVITURĂ: ”AMOR, AMOR”, ALĂTURI DE SEAN NORVIS)

Mezzosoprana Andreea Ilie, reprezentație magică de Crăciun

Andreea Ilie este cea mai cunoscută mezzosoprană pop operă din România. Momentan artist liric al Operei Naționale Române din București, Andreea are în spate și o carieră de model și premii de miss.

În anul 2014 a scos primul ei videoclip pe piesa „Nella Fantasia” în regia lui Ionuț Trandafir, iar în anul 2015, sub aceeași regie, videoclipul cu piesa „Wishing you were somehow here again” din musicalul binecunoscut The Phantom of the Opera de Andrew Webber. (NU RATA: ANDREEA ILIE NE FACE SĂ UITĂM DE PANDEMIE CU „BELLA CIAO”: ”A DEVENIT UN IMN AL REZISTENȚEI!” VIDEO)

Andreea Ilie a făcut parte din Campania „Oprește barbaria, Salvează Ciocârlia”, unde a interpretat rolul solistei împușcate pe scena interpretând aria „Lascia ch’io pianga” și câștigând campania cu trofeul de aur.

În anul 2015 lansa prima ei piesă și videoclip, „Devotion”, abordând un alt stil total diferit, stilul Buddha Bar, iar în anul 2016 colaborează cu Amine Sebti, un compozitor din Maroc, pe piesa „Heart of Worriors”, având ca gen muzică de film.

Andreea Ilie a cântat alături de Dan Bittman și Holograf în piesa „Nu mai e timp”.