Mezinul unei familii celebre din showbiz a fost internat la dezintoxicare după ce și-a atacat mama!

Publicat: 17/02/2020 | 23:48

Una dintre cele mai cunoscute familii din showbiz-ul românesc se confruntă cu o situație de-a dreptul uluitoare. Mezinul familiei a fost internat la dezintoxicare după ce și-a atacat mama. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. Atenție, informații cu un puternic impact emoțional. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CELEBRELE VLOGGERIȚE DIN ROMÂNIA A “RUPT-O” DEFINITIV CU SOȚUL)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de mega-controversa care a zdruncinat una dintre cele mai cunoscute familii din showbiz-ul autohton. (NU RATA:  ȘANTAJISTUL SUPER-PREZENTATOAREI DE LA TVR A FOST CONDAMNAT)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, mezinul celebrei familii a fost internat de urgență într-o clinică de dezintoxicare după ce ar fi fost protagonistul unui episod șocant. Într-un moment de furie, tânărul și-ar fi atacat mama. Din câte se pare, acesta și-ar fi pierdut cumpătul și a sărit să o bată pe cea care i-a dat viață. Imediat după acest incident, membrii familiei ar fi suspectat că băiatul lor ar fi consumat substanțe interzise și au luat deciza de a-l duce la o clinică de dezintoxicare din București, unde acesta se află sub tratament de specialitate, de câteva zile.

Nu este la prima ispravă!

De-a lungul timpului, intempestivul mezin a fost implicat în mai multe incidente. Cu fiecare ocazie, era  obișnuit să facă ”spectacol”. De aproximativ doi ani, tânărul s-ar fi confruntat cu astfel de probleme și, începând din anul 2018, a călcat  – de voie sau ”forțat” de împrejurări – pragul clinicilor de dezintoxicare, acolo unde specialiștii au încercat să-l aducă pe drumul cel bun. Din câte se pare, tratamentele pe care le-a urmat n-au avut rezultatul dorit. (VEZI ȘI: AVEM FILMĂRI ÎN PREMIERĂ DE LA NUNTA SECRETĂ A “BĂIATULUI RĂU” DIN SERIALUL “VLAD”)

Mezinul unei familii celebre din showbiz a fost internat la dezintoxicare

Ce înseamnă dependența de stupefiante

Dependența de droguri este o boală cronică a creierului, care afectează consumatorul atât psihic, cât și fizic. Există o multitudine de cauze pentru care oamenii încep să consume stupefiante, cum ar fi presiunea anturajului sau stresul. Multe din persoanele care încep să consume devin dependente. Abuzul de droguri este o problemă în continuă creștere în România.

La instalarea dependenței de droguri, în creier au loc anumite schimbări. Acestea afectează capacitatea de stăpânire de sine și de luare a deciziilor. Există astfel un impuls puternic de a continua consumul, în ciuda răului provocat de droguri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)