Mezina lui Gigi Becali a ieșit la cumpărături cu 120.000 € “la purtător”, dar a uitat de…

Publicat: 04/06/2020 | 23:10

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu mezina familiei Becali. Cristina, fiica cea mică a latifundiarului din Pipera, a încercat, zilele trecute, să „recupereze” reprizele de shopping anulate de pandemie. Tânăra a mers la cumpărături cu 120.000 € ”la purtător”, dar a uitat un lucru important…

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Cristina, mezina familiei Becali, în fața unui centru comercial din Pipera, în apropierea reședinței. De cum a parcat, fiica cea mică a patronului de la FCSB a atras toate privirile. Și asta pentru că a mers la cumpărături cu unul dintre bolizii de lux ai familiei, un Mercedes S450 4Matic, estimat la 120.000 de euro.

Îmbrăcată lejer și într-o formă fizică de invidiat, Cristina părea că și-ar dori să „recupereze” reprizele de shopping de care n-a avut parte în timpul stării de urgență. (NU RATA: EX-„GINERELE” LUI GIGI BECALI DĂ “RESET” LA FIȚE. S-A AFIȘAT CU TREI CEASURI CARE, ÎMPREUNĂ, SAR DE 500.000 €)

Cristina, mezina familiei Becali

A omis un lucru important!

Mezina familiei Becali și-a pierdut însă elanul, în momentul în care unul dintre agenții de pază, de la intrarea în centrul comercial, a anunțat-o că nu poate să intre dacă nu poartă masca de protecție. Norocul tinerei a făcut ca ea să fie recunoscută de o doamnă care lucra în centrul comercial și care a ajutat-o cu o mască. După ce s-a conformat regulilor, mezina familiei Becali a luat magazinele la „inspectat”. După o repriză serioasă de shopping, Cristina Becali a părăsit centrul comercial ducând în mână mai multe sacoșe, pe care le-a pus cu grație în portbagajul bolidului de lux. (NU RATA: DOI DINTRE CEI MAI BOGAȚI PUȘTI AI ROMÂNIEI AU BLOCAT ACCESUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS & AMBASADORULUI SUA CU ”MONȘTRII” LOR DE APROAPE 400 MII €… COMPLICE LE-A FOST ”BURLĂCIȚA” LUI GIGI BECALI!)

Alexandra Becali a răvășit Bucureștiul cu noua ei bijuterie pe patru roți

În urmă cu câteva zile, sora Cristinei, Alexandra Becali, a avut o apariție pur și simplu hollywoodiană, la volanul unui bolid de lux, cel mai probabil o achiziție recentă.

Obişnuită să ducă o viaţă liniștită, în care răsfăţul este la ordinea zilei, Alexandra Becali s-a ales, mai nou, cu un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible, estimat la 300.000 de euro. Cu o asemenea mașină decapotabilă, dar și cu un look relaxat și cu părul în vânt, ca vedetele de la Hollywood, fiica lui Gigi Becali a atras toate privirile.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, apariție hollywoodiană la bordul unui Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible de 300.000 €

Însoțită de o prietenă, Alexandra Becali a făcut o primă oprire în zona Herăstrau. Cel mai probabil, blondina își dorea câteva preparate culinare, astfel că și-a încercat norocul la un renumit restaurant din zonă. Dar cum localul se pare că nu funcționează în regim ”take away”, fiica patronului de la FCSB a fost nevoită să se reorienteze. S-a urcat în mașină și a pornit spre centrul Capitalei.

După ce au ajuns în zona Ateneului, fetele nu s-au grăbit să coboare din mașină: Alexandra Becali și prietena ei au „regizat” o ședință foto ad-hoc în decapotabila de lux.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)