Mezina fostului președinte revine “țiplă” în joc. Cât de mulată a apărut EBA în cartierul milionarilor

Publicat: 02/06/2020 | 00:18

Mezina familiei Băsescu nu se predă! Fiica fostului președinte s-a întors țiplă ”în joc”, după ce a născut de trei ori în ultimii șapte ani. EBA a răvășit cartierul milionarilor cu silueta ei de invidiat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Elena Băsescu în zona Dorobanți din Capitală. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a avut o apariție de-a dreptul răvășitoare.

Așa cum îi stă bine unei fiice de demnitar, EBA și-a făcut apariția în cartierul preferat al milionarilor la volanul superbului bolid de lux pe care și l-a achiziționat recent, un BMW X6 xDrive 40i, estimat la 90.000 de euro. (VEZI ȘI: Ultimul ginere al președintelui s-a cuplat cu fiica unui magnat al imobiliarelor)

Fiica lui Traian Băsescu, apariție răvășitoare în cartierul preferat de milionari

S-a întors ”țiplă” în joc!

Nu doar superba mașină pe care EBA și-a cumpărat-o recent a atras toate  privirile. Imadiat după ce a coborât de la volanul bolidului de lux, Elena Băsescu a făcut senzație cu fizicul răvășitor. Cu toate că a născut de trei ori în ultimii șapte ani, mezina familiei Băsescu uimește atunci când vine vorba de siluetă.

Chiar dacă a abordat o ținută lejeră, Elena, care etala o formă fizică de invidiat, a arătat tuturor că s-a întors țiplă ”în joc” și are cu ce …să se laude. (NU RATA: ELENA BĂSESCU ȘI-A DESCHIS RECENT O FIRMĂ, DAR…)

Fiica fostului președinte s-a întors țiplă ”în joc”

Ș-a dus glonț la florărie

Oprirea din cartierul preferat al milionarilor a avut un obiectiv important. EBA s-a îndreptat extrem de hotărâtă către o renumită florărie din zonă. Pe sistemul „punct ochit, punct lovit” , după doar câteva minute, Elena Băsescu a părăsit locația, ținând în mână un superb buchet de bujori albi. Probabil că impecabilul buchet îi era destinat mamei sale. Și asta pentru că EBA s-a urcat la volanul X6-lui și a demarat în trombă spre casă.

EBA, fizic de invidiat

A dat dat Dusterul pe un BMW!

Cu aproape trei luni în urmă, EBA părea că a ”luat” din obiceiurile tatălui său. Asemenea fostului președinte, acum aproximativ 10 ani, a renunțat la bolizii de lux pentru o mașină fabricată în România. Dar se pare că Duster-ul vișiniu nu a mai fost, până la urmă, pe placul fiicei fostului șef al statului. Așa se face că, recent, EBA a renunțat la el în favoarea unui bolid de ultimă generație fabricat în Germania. (NU RATA: EBA & TOMATĂ, ÎN INSTANȚĂ PENTRU ”CUSTODIA” FETIȚEI LOR!)

EBA a dat dat Dusterul pe un BMW

EBA & Tomată, dispută pentru “custodie”

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe s-au despărţit, recent, după doar doi ani de relaţie. Bărbatul s-a mutat, iar EBA a rămas în locuința pe care a considerat-o, până de curând, un cămin alături de partenerul ei. Au şi o fetiţă împreună, Anastasia, care a rămas lângă mamă. Părea că lucrurile s-au liniștit, dar, brusc, bărbatul ar fi ținut să obțină “custodia” fetiței, iar domiciliul ei să fie la mama lui.

Nici Elena Băsescu nu ar fi stat cu mâinile în sân. Şi-ar fi angajat un avocat, care ar fi liniștit-o, înaintea eventualului proces, că fetița va rămâne în grija ei. De altfel, apărătorii celor doi ar fi avut o primă rundă de negocieri. Nu au ajuns, însă, la un rezultat care să fie pe placul celor două tabere. Astfel că nu este exclus să existe un proces de durată.

Mai are doi copii, Sofia Anais și Traian, cu Syda

Anastasia nu este singurul copil pe care îl are Elena Băsescu. Fiica fostului președinte al României îi mai are în grijă pe Sofia Anais (7 ani) şi Traian (5 ani), care provin din căsătoria ei cu Bogdan Ionescu, zis Syda. EBA și omul de afaceri au divorțat în 2016, după patru ani de mariaj, dar au păstrat o relație bună, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. (CITEȘTE ȘI: EBA A FĂCUT CUMPĂRĂTURI DE PAȘTI ÎN STIL „CAMUFLAT”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)