Mexic a oprit producția de bere Corona, în plină pandemie de COVID-19! Comunicatul oficial al companiei

Publicat: 03/04/2020 | 11:05

Grupul mexican Modelo a anunțat, joi, că va opri temporar producția de bere Corona, precum și alte mărci exportate în 180 de țări. Activitățiile companiei au fost declarate neesențiale. Guverul a emis un nou ordin menit să limiteze răspîndirea coronavirusului.

VEZI AICI: AMERICANII NU-ȘI POT ÎNGROPA MORȚII DE CORONAVIRUS! EXPLICAȚIA ESTE HALUCINANTĂ. ”AVEM NEVOIE DE…”

Guvernul din Mexic a decretat săptămâna aceasta stare de urgență sanitară și a dispus suspendarea tuturor activităților neesențiale după ce cazurile de coronavirus din țară au trecut de 1.000. Ultimele cifre arată că bilanțul a ajuns, joi, la 1.510 de cazuri de infectare și 50 de decese cauzate de COVID-19.

SOLUȚIA care ar putea salva viețile a mii de oameni în pandemie. Profesor renumit: Este o invenție veche de un secol care a fost premiată cu Nobel

Producătorul de bere a transmis printr-un comunicat faptul că suspendarea va intra în vigoare de duminică și că deja a început procesul de reducere a producției la un nivel de la care s-ar putea rezuma activitatea odată ce ordinul guvernamental va expira.

Dacă guvernul federal consideră că este adecvat să emită unele clarificări privind berea drept produs agro-industrial, noi la Grupul Modelo suntem pregătiți să executăm un plan prin care peste 75 % din personalul nostru al lucra de acasă și în același timp am putea garanta aprovizionarea cu bere”, se arată în comunicatul companiei, potrivit mediafax.ro.

NU RATA: SPECIALIȘTII AVERTIZEAZĂ CĂ NOUL CORONOVIRUS NU SE TRANSMITE DOAR PRIN STRĂNUT ȘI TUSE. LA CE CONCLUZIE AU AJUNS

Agricultura și producția de alimente în general sunt considerate activități esențiale.