Metrorex, anunț de ultimă oră! Ce măsură s-a luat pentru limitarea răspândirii infecției cu COVID – 19. “În contextul actual…”

Publicat: 18/03/2020 | 20:43

Metrorex a anunțat, miercuri, reducerea cu până la 20 % a numărul de trenuri care vor circula pe toate magistralele. Decizia a fost luată în scopul limitării răspândirii infecției cu COVID – 19.

VEZI AICI: DE CE A ÎNTÂRZIAT, DE FAPT, FINALIZAREA METROULUI DIN DRUMUL TABEREI. NEREGULI GRAVE DESCOPERITE LA METROREX!

”În contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecţiei cu Coronavirus, Metrorex ia măsura reorganizării circulaţiei trenurilor de metrou pe toate magistralele. Astfel, numărul de trenuri aflate in circulaţie se va diminua cu 15% până la 20% , în funcţie de evoluţia traficului de călători din aceasta perioadă”, a transmis Metrorex.

Compania mai afirmă că siguranţa pasagerilor rămâne prioritară. ”Siguranţa călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv şi vă asigurăm pe această cale că ne adaptăm reglementărilor autorităţilor din domeniu. În această situaţie fără precedent, echipa Metrorex depune toate eforturile pentru siguranţa şi confortul dumneavoastră”, a mai transmis Metrorex.

NU RATA: METROREX A FĂCUT ANUNȚUL! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU POSESORII UNUI ABONAMENT VALABIL. “PERSOANELE CARE…”