Metoda „Loverboy” a fost pusă în aplicare din nou! O tânără de 14 ani a fost convinsă să se prostitueze. Ce i-a promis iubitul

Publicat: 28/04/2021 | 08:35

O tânără de 14 ani din Iași a fost convinsă de iubit să se prostitueze. Acesta a aplicat metoda „Loverboy”, spunându-i adolescentei că prostituția este singura metodă prin care putea strânge bani pentru a se muta împreună.

Cazul a ajuns în atenția magistraților ieșeni, care l-au condamnat pe tânăr. Se pare că întreaga poveste a început pe rețelele de socializare, acolo unde cei doi s-au întâlnit. După câteva conversații și-au declarat „dragostea” și au format un cuplu. (CITEȘTE ȘI: DRAMA UNEI ADOLESCENTE DE 16 ANI DIN GALAȚI, RACOLATĂ PRIN METODA ”LOVERBOY”. A ABANDONAT ȘCOALA, ȘI-A PĂRĂSIT FAMILIA, IAR APOI…)

Cu timpul, tânărul de 21 de ani a reușit să o convingă pe minoră că se vor căsători și că au nevoie de o casă a lor, iar singura modalitate prin care puteau obține rapid banii pentru visul lor este ca fata să practice prostituția.

Astfel, tânăra a ajuns să întrețină relații sexuale pe bani, iar iubitul său și un prieten al acestuia se ocupau de promovarea serviciilor oferite de minoră și găsirea de clienți, beneficiind mai apoi de câștigurile încasate.

Cazul a ajuns în instanță

Cazul tinerei a ajuns în fața magistraților ieșeni, care i-au condamnat pe cei doi bărbați. Inițial, Tribunalul Iași a decis condamnarea iubitului tinerei la 6 ani, 6 luni și 20 de zile de pușcărie, pentru trafic de minori. În același dosar, în cazul prietenului bărbatului, magistrații au aplicat măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție, pentru o perioadă de 3 ani și 6 luni, sub acuzațiile de trafic de minori, potrivit biz.ro.

În același dosar, prietenul bărbatului a fost acuzat de deținere și consum de droguri. Substanțele interzise au fost găsite în urma unei percheziții la unul dintre imobilele unde tânăra de 14 ani practica prostituția.

(VEZI ȘI: CALVARUL UNEI MINORE DIN ARGEȘ. EXPLOATATĂ SEXUAL ȘI APOI ȘANTAJATĂ)

 

Sursa foto: Getty Images