Metoda ingenioasă prin care o bătrână a scăpat violatorul care îi intrase în casă. Speriat, bărbatul și-a uitat lenjeria intimă la locul faptei

Publicat: 10/01/2021 | 14:03

O bătrână de 72 de ani din Huși a reușit să scape din mâinile unui violator, care îi intrase în casă, cu ajutorul unei metode extrem de ingenioasă.

Marius C., în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate, a intrat în casa femeii, purtând o mască de protecție neagră, trasă până sub ochi, să fie sigur că nu va fi recunoscut, pentru că victima îl știa, pentru că o urmărea de mai mult timp. Femeia, speriată, i-a spus că îi dă bani, dar el a refuzat să plece, scrie vremeanoua.

Atunci femeia s-a gândit să îl ia cu frumosul. I-a propus ca înainte de „viol” să bea un pahar de vișinată că este sărbătoare. A prins apoi un moment bun și a fugit. Văzându-se lăsat baltă, în pielea goală în casă străină, individul a fugit și el, însă și-a uitat lenjeria intimă în casa victimei.

Poliția a început o anchetă

Polițiștii sesizați despre cele petrecute l-au identificat după nici 48 de ore pe făptaș, iar, la propunerea procurorului de caz, instanța a admis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Apropiații victimei spun că femeia a trăit un adevărat coșmar. “Prin ce a trecut ea, nici puiul de șarpe să nu treacă. Ea este o femeie cuminte, vrednică, care are o familie demnă de tot respectul. Are doi băieți și o fată, căsătoriți, plecați în alte țări.

Are o casă frumoasă, condiții bune. Și să vină într-o noapte unul care i-ar putea fi copil, mascat, să îi spună că o place și vrea alte lucruri de la ea? E obsedat, o urmărea. În pușcărie să ajungă. El, când a intrat peste ea în casă, ea l-a întrebat cine e, iar el a dat numele unui alt băiat din sat.

A mințit despre cine este

Al unui băiat cuminte, liniștit. A mințit că îl cheamă Ciprian. A început să tragă de ea, a speriat-o rău. A avut însă stăpânire de sine și s-a gândit imediat să îl ia cu binișorul. I-a zis, măi băiete, mai bine să bine să bem un pahar de vin sau de vișinată, să mai stăm de vorbă, că eu așa știu că fac oamenii. Apoi, el bucuros a zis, da.

Și tot trăgea de ea, că a mai învinețit-o, dar ea s-a ținut cât a putut de tare, l-a luat cu vorba bună. La un moment dat, el, nesimțitul pământului, s-a dezbrăcat de tot, iar ea, făcându-se că vrea să mai toarne un pahar, a găsit un moment și a fugit din casă, pe poartă, drept la o vecină. Era în picioarele goale, prin glod, vai de capul ei, a fugit cât a putut. Așa a scăpat. De acolo, de la vecini, a sunat la Poliție”, povestesc apropiații, potrivit aceleași surse.

Arestat preventiv, pentru violare de domiciliu și tentativă de viol

„În acest caz sesizarea s-a făcut în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, de către o femeie de 72 de ani, din comun Duda Epureni. Aceasta a spus că, în cursul nopții, în locuința sa a pătruns un individ mascat, cu intenția de a o viola. Într-un moment de neatenție al agresorului, femeia a spus că a reușit să fugă la niște vecini, de unde a sunat la 112, după ajutor.

Pe data de 8 ianuarie a fost identificat prezumtivul autor, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate. Acesta a fost reținut, sub aspectul săvârșirii înfracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol”, a spus Bogdan Gheorghiță. Procurorul de caz l-a prezentat sâmbătă, 9 ianuarie, instanței Judecătoriei Huși, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.