Metoda inedită prin care o femeie a reușit să scape de un agresor! A sunat la 112 și a comandat o pizza

Publicat: 03/03/2021 | 18:07

O femeie din Italia a reușit să scape de un fost iubit violent sunând la 112 sub pretextul că vrea să comande o pizza. Autoritățile au înțeles ce se întâmplă și au acționat imediat.

Femeia a fost de acord să se întâlnească sâmbătă cu fostul partener, de care s-a despărţit la sfârşitul lunii ianuarie. Însă lucrurile nu au mers prea bine, cei doi s-au certat rău, iar bărbatul a devenit violent și nu a mai lăsat-o să plece.

Pentru că se temea să strige după ajutor, femeia a folosit o metodă inedită prin care a reușit să se salveze din mâinile agresorului. Aceasta a sunat la 112 sub pretextul că vrea să comande o pizza, iar autoritățile au înțeles imediat mesajul codat și i-au venit în ajutor.

La locuința bărbatului, în vârstă de 25 de ani, a ajuns imediat un echipaj al poliției din Milano, iar bărbatul a fost arestat. (CITEȘTE ȘI: AU FOST CERTAȚI LA 112 DUPĂ CE AU CERUT AJUTOR PENTRU BEBELUȘUL LOR: ”CE MĂ ÎNVEȚI TU PE MINE, E COPILUL TĂU!”)

Tânăra de 33 de ani era lovită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Aceasta le-a declarat polițiștilor că a mai fost agresată și în trecut de către bărbat.

Un caz similar s-a petrecut tot în Italia, dar la Torino, în vara anului trecut, când o femeie originară din America de Sud a scăpat de agresor sunând la 112 şi spunând că vrea să comande o pizza.