Meteorologul Dylan Dreyer este însărcinată pentru a treia oară

Publicat: 12/05/2021 | 18:20

Dylan Dreyer a anunțat că a rămas însărcinată pentru a treia oară. Cum era de așteptat, meteorologul american a dat vestea cea mare la Today Show.

Bebelușul este așteptat pe lume în luna noiembrie. Frații mai mari, Calvin, 4 ani, și Oliver, 1 an,  își doresc cu nerăbdare să–și frățiorul.

Dreyer a creat un conținut culinar cu primul ei copil, Calvin, pentru Today Show într-un segment numit „Cooking with Cal”. În timpul rețetei de marți, echipa de mamă și fiu făceau, în mod ironic chifle de scorțișoară, iar Dryer purta o cămașă pe care scria „Mama”.

Calvin a fost cel care a dat vestea, în direct, la TV, anunțând: „Mami are un copil!”

Deși co-gazdele de la masa Today Show au o legătură destul de strânsă, se pare că Dreyer a ținut până acum această sarcină sub acoperire. Colegii ei de la Today și- au exprimat surpriza, precum și câteva suspiciuni.

„Nu-mi vine să cred!”, A spus Savannah Guthrie. „Am rămas uimit”, a recunoscut Craig Melvin.

Hoda Kotb a dezvăluit că a făcut o dublă înțelegere când a văzut-o pe Dreyer în urmă cu câteva zile și a început să se întrebe dacă ascunde vestea mare.

Vor avea tot un băiețel

„De fapt, am văzut-o pe Dylan în weekend pentru că suntem vecini în weekend și am avut câțiva ochi laterali”, a explicat Kotb. „Am spus:„ Se întâmplă ceva? ””

Dezvăluind că au încercat timp de șase luni un al treilea copil fără rezultate, Dreyer și Fichera se resemnaseră că vor rămâne o familie de patru persoane. Planurile lor s-au schimbat din nou când au aflat că Dreyer este însărcinată cu un alt băiețel.