Mesajul viral al unei mame care a contractat coronavirus: “Simţeam că am cioburi în plămâni! Am pierdut noţiunea timpului, lăsaţi ţigările”

Publicat: 24/03/2020 | 14:27

Mesajul de pe patul de spital al unei mame care a contractat coronavirus a devenit viral! În filmare, femeia i-a avertizat pe toţi despre stările de rău pe care le pot avea cei care sunt depistaţi pozitiv cu COVID-19 şi i-a îndemnat pe oameni să asculte recomandările autorităţilor şi, totodată, ale medicilor, pentru că nimeni nu este imun la virusul mortal din China.

Citeşte şi: Anunț alarmant! Numărul cadrelor medicale din România infectate cu Covid-19 a ajuns la 103

Mamă a doi copii, mesajul viral din spital după ce a fost infectată cu noul coronavirus

Tara Jane Langston, o femeie de 39 de ani din Marea Britanie, a fost depistată pozitiv cu SARS-CoV-2 în urmă cu patru zile. Ea a povestit într-o filmare urcată pe Facebook că, după ce a fost diagnosticată cu virusul ucigaş din China se simţea: “având am cioburi în plămâni”. Având doi copii acasă, britanica a luptat cu toate forţele împotriva bolii mortale şi a oferit numeroase sfaturi preţioase pentru toţi cei care încă nu iau în serios atenţionările specialiştilor în legătură cu noul coronavirus.

“Dacă cineva se gândește să își asume vreun risc, doar uitați-vă la mine. Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub. Am o canulă și mai am încă una. Sunt, de fapt, de zece ori mai bine acum, față de cum eram. Nici măcar nu știu ce zi este, am pierdut noțiunea timpului. Dacă cineva încă mai fumează, lăsați țigările. Vă spun, aveți nevoie de plămâni. Și, vă rog, nu vă asumați nici un risc. Dacă se înrăutățește, atunci veți ajunge aici, ca mine. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoasele, să știți că organismul meu luptă. Vă spun încă o dată, nu vă asumați riscuri”, a mărturisit Tara Jane Langston, potrivit kfetele.ro.

Află şi: Povești cutremurătoare în Spania, din cauza coronavirusului. Armata găsește bătrâni abandonați și morți în patul lor

MISERICÓRDIA!.!.!. E ainda idiotas falando que é apenas uma gripe forte … bando de retardado .!!.!.

Publicată de Luis Gustavo Moretti pe Miercuri, 18 martie 2020

Nu rata: Sfaturi utile pentru persoanele vârstnice în plină pandemie de coronavirus

Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail, Tara Jane Langston a fost externată din spitalul Hilingdon şi, în prezent, se află acasă, în perioada de recuperare după ce a fost declarată vindecată de medicii britanici.