Mesajul transmis de Tom Hanks, după ce a fost infectat cu coronavirus! El și soția sa sunt primele vedete contaminate de la Hollywood

Publicat: 13/03/2020 | 10:02

Actorul american Tom Hanks și soția acestuia, Rita Wilson, sunt primele vedete de la Hollywood care au contractat virusul Covid-19. În acest moment, aceștia se află în carantină, la Gold Coast, pe coasta de est a Australiei.

Într-o postare pe contul de Twitter, Tom Hanks a anunțat că atât el, cât și soția sa au fost infectați cu coronavirus, în timpul filmărilor, în Australia.

”Avem COVID-19 şi suntem izolaţi ca să nu o răspândim. Sunt unii cărora le-ar putea provoca o boală foarte serioasă. Luăm lucrurile pe rând”, a scris Hanks pe Twitter.

Alături de o fotografie cu el şi soţia sa, Hanks a scris că amândoi le mulţumesc celor din Australia ”care ne îngrijesc atât de bine”.

”Sunt lucruri pe care le putem face cu toţii pentru a trece prin asta urmând sfaturile experţilor şi având grijă de noi şi de ceilalţi, aşa-i? Nu uitați, în ciuda tuturor evenimentelor actuale, în baseball nu se plânge”, a scris actorul cu referire la o replică faimoasă din filmul din 1992 ”A League of Their Own”.

Actorul și soția sa au fost contaminați în Australia

Actorul premiat cu Oscar a ajuns în Australia pentru pre-producţia filmului biografic al regizorului Baz Luhrmann despre Elvis Presley, în care joacă rolul managerului vedetei, colonelul Tom Parker. Producţia a încetat după ce Hanks, în vârstă de 63 de ani, a confirmat joi vestea despre infectarea cu coronavirus, scrie Agerpres.

Wilson, care este producătoare la Hollywood, a susţinut sâmbătă un concert la Opera din Sydney, eveniment la care au participat aproximativ 207 persoane, inclusiv Hanks. Reprezentanţii sălii au anunţat că i-au informat deja pe toţi cei care au intrat în contact cu cei doi şi, în plus, a dezinfectat spaţiile.

Unul dintre fiii lui Tom Hanks, a declarat joi că este încrezător că actorul şi soţia sa se vor recupera după coronavirus şi a mulţumit fanilor pentru susţinere.

”Părinţii mei sunt îngrijiţi excelent în Australia şi sunt bine (şi au o stare de spirit bună)”, a scris Colin Hanks pe Instagram. ”Sunt încrezător că se vor recupera complet”, a adăugat el.