Mesajul transmis de Silviu Țolu, după ce Lili Sandu l-a adus pe lume pe băiețelul lor

Publicat: 11/08/2020 | 18:16

Lili Sandu a adus pe lume, luni, un băiețel perfect sănătos. Fosta prezentatoare TV este în culmea fericirii, iar Silviu Țolu a transmis un mesaj emoționant după ce a devenit pentru prima oară tătic.

Marți dimineață, Lili Sandu și-a anunțat fanii de venirea pe lume a băiețelului ei. Vedeta a publicat un mesaj emoționant, dar și o fotografie cu micuțul Thomas Jay.

„Atunci când viața capătă un sens… Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr. m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu există cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit! ????????”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

Silviu Țolu este, la rândul său, în culmea fericirii, Proaspătul tătic a reacționat imediat la fotografia cu cele mai importante ființe din viața lui. (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITOARELE LUI GIGI BECALI AU CHEFUIT REGULAMENTAR ÎN ”CASA DIAVOLULUI”!)

„Ai mei! ❤️ Bravo iubita mea pentru curaj și pentru forță! Vă iubesc ????????”, a scris Silviu.

Lili Sandu a născut

Cum s-au cunoscut Lili Sandu și Silviu Țolu

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii. Puțini, însă, sunt cei care știu cum s-au cunoscut.

Povestea lor pare desprinsă din scenariul unui film. Lili Sandu și Silviu Țolu s-au cunoscut în Istanbul, iar de atunci au fost de nedespărțit. Vedeta a mărturisit că este extrem de bucuroasă că a reușit să nu bage în seamă răutățile celor din jur și prejudecățile privind diferența de vârstă dintre ei. (VEZI ȘI: CUM AR FI ÎNCERCAT ANDREEA BĂLAN SĂ-L SCOATĂ PE GEORGE BURCEA DIN “FERMA” DE LA PRO TV)

„Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, a spus Silviu în platoul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

 „Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticintă. Este o diferenţă de 12 ani între noi. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt. Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit, în România. M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu ştiu ce beam pe atunci. Apoi, au venit tot felul de vacanţe, şi prietenia s-a transformat în dragoste”, a adăugat Lili.

Citește și...