Mesajul transmis de părinții lui Dani Vicol, după ce Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare: ”Ne dă un pic de speranță că se face dreptate”

Publicat: 19/02/2020 | 18:09

După ce Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare, părinții lui Dani Vicol speră să li se facă dreptate. Împietriți de durere, aceștia sunt totuși mai încrezători după ce au aflat decizia magistraților.

Procurorii au anunţat, astăzi, că Mario Iorgulescu va fi acuzat de omor şi conducere sub influenţa substanţelor interzise. De asemenea, magistraţii Tribunalului Bucureşti au stabilit judecarea cererii de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, chiar dacă acesta nu se află în România. Termenul stabilit a fost 3 martie.

Părinții lui Dani Vicol speră să li se facă dreptate. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE PERSOANA INFLUENTĂ CARE L-A SCĂPAT PE MARIO IORGULESCU DE TOATE ACUZAȚIILE. NU ESTE TATĂL SĂU)

„Să fie într-adevăr adus în țară, să fie pus sub acuzare, Ne dă un pic de speranță că se face dreptate. Am avut o zi neagră. Am stat eu cu soția aici și nu ne vorbeam unui altuia, pentru că nu aveam ce să vorbim. Am casete de la vârsta de 9 ani cu toți prieteniii lui, aici, în cameră”, a spus tatăl băiatului.

În urmă cu 5 luni, Mario Iorgulescu a produs un accident teribil, pe șoseaua Chitila, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Potrivit expertizelor efectuate după producerea tragediei, despre fiul președintelui LPF s-a alfat că a condus sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor interzise.

Spitalul în care se recuperează acum Mario Iorgulescu este unul de stat, din Geneva, care îi pune la dispoziție tot ce are nevoie.