Mesajul tăios al Alexandrei Becali pe Instagram! Este vorba de presupusul iubit: ”Este, totuși, păcat…”

Publicat: 11/12/2019 | 10:29

Alexandra Becali, fata mijlocie a celebrului finanțator al echipei de fotbal FCSB, a fost deranjată de unele zvonuri despre o relație a ei cu Mihnea Groigoriu, așa că a făcut precizări. Totul pe Instagram, iar în finalul texntului, Alexandra a avut și o rugăminte.

„Am de făcut câteva precizări cu privire la ştirile apărute în presa mondenă în care se scrie că de câteva săptămâni eu şi familia mea am trece printr-o dramă. (CITEȘTE ȘI: FIICELE LUI GIGI BECALI AU IEȘIT CU MÂNA GOALĂ DIN MAGAZIN! N-AVEAU FONDURI SUFICIENTE PE CARD SAU…?!)

Eu şi Mihnea Grigoriu ne cunoaştem încă din copilarie şi niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât o relaţie de prietenie, fapt pe care de altfel el însuşi îl poate confirma.

Având în vedere educaţia pe care am primit-o de la părinţii mei şi discreţia care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect şi am speranţa că jurnaliştii care încă îşi mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie ştiri vădit mincinoase cu privire la viaţa mea şi a familiei mele.

Este totuşi păcat ca momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât să afecteze încrederea publicului în mass-media românească. (NU RATA: ALEXANDRA BECALI, TERIBILISM ÎN TRAFIC. CUM S-A FILMAT FIICA MIJLOCIE A OMULUI DE AFACERI)

Mulţumesc pentru înţelegere”, a scris Alexandra Becali pe pagina sa de Instagram.