Mesajul subtil al Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a divulgat motivul despărțirii lor

Publicat: 20/04/2021 | 17:21

După ce Răzvan Simion a divulgat, cu subînțeles, motivul despărțirii dintre el și Lidia Buble… artista a avut o primă reacție!

Timp de cinci ani au format un cuplu, dar în vara anului trecut au decis să meargă pe drumuri separate. Atunci când a cunoscut-o pe Lidia Buble, Răzvan Simion era căsătorit cu Diana… femeia cu care are și doi copii. Timp de un an, artista și prezentatorul TV ar fi trăit o poveste de dragoste interzisă.

Ulterior, cei doi și-au asumat relația și au format unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Toată lumea aștepta să-i vadă la altar, însă cei doi și-au spus ”Adio”. Recent, Răzvan Simion a divulgat motivul despărțirii lor.

În cadrul emusiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, matinalul a spus, mai în glumă, mai în serios, că, în opinia lui, cei care sunt vinovați pentru încheierea unei relații sunt bărbatul și mama lui. La puțin timp după dezvăluirea făcută de Răzvan Simion, Lidia Buble a avut și prima reacție. Artista a publicat un mesaj motivațional, cu subînțeles, care i-au pus pe fani pe gânduri. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE A DEZVĂLUIT CE FACE ÎN TIMPUL PARTIDELOR DE AMOR! CÂNTĂREAȚA A VORBIT ȘI DESPRE RECORDUL LA ABSTINENȚĂ: “AM MAI STAT PE «SEC» 6-7 LUNI”)

”Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca. Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?”, se arată în postarea Lidiei Buble de pe InstaStory.

Lidia Buble, despre o nouă relație amoroasă

Recent, Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări pentru fanii ei. Artista a răspuns tuturor curiozităților, chiar și unei întrebări mai… incomode. Un fan a întrebat-o pe cântăreață dacă are iubit. Ei bine, Lidia Buble a oferit un răspuns interpretabil, care a pus lumea pe gânduri.

”Ce frumoasă este viața. Și bărbații la fel!”, a spus Lidia Buble. Iar dezvăluirile au continuat: ”Tot ceea ce pot să îți spun este că bărbatul meu va fi cel mai fericit și mai împlinit din lume”. Artista a lăsat totul în aer. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că s-ar afla într-o nouă relație amoroasă.