Mesajul sfâșietor postat de Andreea Bălan, după zvonurile divorțului de George Burcea. Are legătură cu fiica cea mică a vedetei

Publicat: 24/02/2020 | 07:41

La numai câteva zile de când a început să dea cărțile pe față în scandalul momentului legat de divorțul său de George Burcea, Andreea Bălan a postat un mesaj sfâșietor pe contul ei de Instagram.

La 35 de ani, Andreea Bălan traversează o perioadă extrem de delicată. Vedeta se confruntă cu mari probleme în căsnicie și chiar dacă până acum nu a confirmat și nici nu a infirmat despărțirea de tatăl copiilor săi, lucrurile sunt din ce în ce mai clare. Mai mult, pe contul său de Instagram, cântăreața postează tot mai des diverse mesaje extrem de triste, din care internauții înțeleg că lucrurile din viața blondinei nu sunt chiar cele mai plăcute, în această perioadă.

Mai exact, pe rețeaua de socializare, Andreea Bălan a postat un clip video cu ea și micuța Clara, mezin familiei, iar pe fundal se auzea melodia „Summertime Sadness”, a Lanei del Rey. Dar asta nu este tot, căci la diverse fotografii pe care le încarcă pe Instagram, Andreea Bălan alege numei descrieri triste prin intermediul cărora își exprimă sentimentele.

Se desparte sau nu de George Burcea?

În aceste momente, întrebarea de pe buzele tuturor este, desigur, dacă Andreea Bălan și George Burcea chiar aleg să se despartă. Vedeta a vorbit deschis despre acest lucru, dar nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile legate de divorț. “Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic” a răspuns Andreea Bălan, pe contul ei de Instagram, atunci când o internaută i-a spus că dă cu piciorul cărniciei cu George Burcea.