Mesajul sfâșietor al Simonei Gherghe după moartea: ”Mă tot gândesc și nu-mi vine să cred!”

Publicat: 28/04/2020 | 09:57

Simona Gherghe, fosta realizatoare a emisiunii Acces Direct, de la Antena1, este devastată, după anunțul morții fostului coleg, Cristian Pavelescu. Simona a lăsat un mesaj sfâșietor pe Facebook, în care îi aduce un ultim omagiu lui ”Zefi”.

”Oare câți ani am lucrat împreună? 8, 9? De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, mai toată perioada mea la știri a fost legată de Zefi. Ani de zile, a fost producătorul jurnalelor pe care le-am prezentat. Un om bun, artist, de-o politețe rară. De câteva ore, de când am aflat că s-a stins, mă tot gândesc la Cristi Pavelescu, Zefi… și nu-mi vine să cred. Drum bun în lumină, Zefi!”, a scris Simona Gherghe.

CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, REVOLTATĂ: ”CE NEVOIE AVEAU ROMÂNII ORTODOCȘI DE VIERMUIALA ASTA?”

Cristian Pavelescu, unul dintre cei mai cunoscuți producători de televiziune autohtoni, a murit după ce s-a luptat cu o formă agresivă de cancer. În ultima perioadă lucrase la Antena 1.

Vestea morții sale i-a întristat și pe cei care îl urmăreau pe conturile de socializare care i-au lăsat zeci de mesaje. „Dumnezeu să te odihnească în pace și să-ți găsești liniștea alaturi de părinții tăi. Vocea ta o să rămână mulți ani în amintea milioanelor de telespectatori”, este unul dintre mesaje.

Și-a început cariera de jurnalist în Oltenia

Poreclit „Zeffirelli”, Cristian Pavelescu și-a început cariera în televiziune într-una dintre pepinierele de jurnaliști din Oltenia, la „Teleuniversitatea” Craiova.

VEZI AICI: SIMONA GHERGHE, REVOLTATĂ DE POLUAREA EXCESIVĂ! PREZENTATOAREA TV A TRAS UN SEMNAL DE ALARMĂ: „NU PUTEM DESCHIDE GEAMURILE. MĂ USTURĂ OCHII”

Vocea sa inconfundabilă este un reper pentru mulți jurnaliști din România. La începutul anului, a fost depistat cu cancer la vezică. Duminică a fost de serviciu, alături de ceilalți colegi ai săi, iar luni a fost dus la spital, unde avea să plece în lumea celor drepți.