Mesajul publicat de Dani Mocanu înainte să se afle de condamnarea la închisoare cu executare: “Planul Lui Dumnezeu este mai mare”. Fanii lui s-au întristat

Publicat: 29/04/2021 | 23:01

Fostul cântăreț de manele a publicat un mesaj înainte să se afle de condamnarea la șase luni de închisoare cu executare, iar fanii lui s-au întristat după ce l-au citit. Dani Mocanu are șanse să nu ajungă după gratii, pentru că decizia luată de magistrații de la Judecătoria Piteşti nu este definitivă.

Ce postare a făcut Dani Mocanu înainte să se afle de condamnarea la închisoare cu executare

Astăzi, fostul artist de muzică de petrecere a primit o lovitură cruntă în instanță: a primit 6 luni de închisoare cu executare pentru incitare la ură şi discriminare într-unul dintre videoclipurile sale, cu mesaj dur împotriva femeilor. Cu câteva ore bune înainte, el și-a anunțat prietenii și fanii că nu revine în lumea maneliștilor, pentru că Providența are, de fapt, alte planuri cu el.

“Nu mă întorc în muzică. Planul Lui Dumnezeu este mai mare decât planul meu” sunt gândurile așternute de Dani Mocanu pe un selfie pe care și l-a făcut în mașină și pe care l-a încărcat pe IG Story, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

CANCAN.RO a încercat să-l contacteze, însă, acesta și-a închis telefonul.

Acesta este mesajul postat azi de Dani Mocanu, înainte să se afle de condamnarea la șase luni de închisoare cu executare © Instagram Stories

Nu rata: Câți copii are Dani Mocanu, de fapt. Manelistul nici măcar nu le mai știe numărul: “Cred că…”

În ultima perioadă, fostul manelist a primit mii de mesaje de la susținători ca să înceapă să cânte din nou manele, însă, acesta a făcut deja prima piesă despre credință și Dumnezeu.

Vezi și: Dani Mocanu, fotografiat în timp ce citește Biblia: “Ioan 3:16”! Mesajul emoționant transmis de fostul manelist

Dani Mocanu, în vizorul anchetatorilor după ce și-a anunțat retragerea din muzică

La sfârșitul anului trecut, controversatul artist a fost vizat de un nou dosar penal întocmit de polițiști, după ce a apărut într-un videoclip cu un leu. Animalele sălbatice sunt interzise la deținere în România. Dani Mocanu a mai avut probleme cu legea înainte și a fost arestat o perioadă, sub acuzația că ar fi condus o rețea de prostituate de lux pentru piața din Marea Britanie.

Citește și: Cum a reacționat Dani Mocanu după ce Snoop Dogg s-a filmat dansând pe o piesă a lui Florin Salam: “Pe muzica mea dansează de mult”

Sursa foto: Facebook & Instagram