Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru români! „Un an nou fericit”

Publicat: 31/12/2019 | 12:23

Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, un mesaj cu prilejul Anului Nou. Șeful statului a afirmat că 2019 a fost anul victoriei democrației și al implicării civice și că în 2020 va continua demersurile alături de cetățeni pentru a construi „România normală”.

„2019 a fost anul victoriei democrației și al implicării civice, când am arătat tuturor că suntem o națiune unită în jurul unor valori și idealuri comune. Am deplină încredere că, și în acest nou an care stă să înceapă, vom rămâne însuflețiți de visul nostru pentru o Românie mai bună. Să construim împreună așadar, cu solidaritate și speranță, România normală, țara care devine cu adevărat acasă pentru toți românii, oriunde s-ar afla. Un An Nou fericit, tuturor! La mulți ani!”, este mesajul transmis de Klaus Iohannis, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat, marți, în cadrul unei videoconferințe pe care a avut-o cu prefecții din țară, că în noaptea de Anul Nou sunt programate 180 de manifestări culturale la nivel național, fiind mobilizați 21.500 de angajați ai Ministerelui.