Mesajul postat de Andreea Bălan, în plin scandal legat de divorț. Fanii au reacționat imediat

Publicat: 11/03/2020 | 08:22

Andreea Bălan nu trece tocmai prin cea mai bună perioadă, însă artista încearcă să-și înceapă fiecare zi cu zâmbetul pe buze și să se bucure de tot ceea ce o înconjoară. Deși are o carieră frumoasă ce necesită multă atenție, vedeta își dedică aproape tot timpul fetițelor sale, Ella și Clara, pe care le iubește extrem de mult și cărora vrea să le demonstreze că deși este acum o mămică singură, se poate descurca.

Andreea Bălan a demonstrat în repetate rânduri că este o femeie extrem de puternică și la fel se întâmplă și acum. În plin scandal legat de divorțul de George Burcea, artista le-a arătat fanilor că este extrem de fericită. Motivul? Cele două fetițe minunate pe care le are și care o ajută să depășească mai ușor această situație neplăcută din viața ei.

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan a postat o fotografie cu ea și micuța Clara, iar imaginea le-a topit inimile fanilor! Cele două s-au afișat extrem de zâmbitoare, dar lucrul care a atras atenția tuturor a fost mesajul postat de vedetă, în dreptul fotografiei. Prin intermediul mesajului, Andreea Bălan le-a transmis fanilor săi că atât ea, cât și fetițele ei sunt bine și fericite.

„Copii fericiți, mamă fericită” a scris Andreea Bălan, în dreptul fotografiei cu fiica ei cea mică. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis vedetei numeroase mesaje de încurajare. „O mamică superbă! Îți doresc mult succes și multă putere să treci peste toate greutățile impuse de cursul vieții / Meriți să fii fericită, meriți să fii iubită de minunile din viața ta, să fii sănătoasă, să ai puterea de a merge mai departe cu capul sus pentru a le fi alături și pentru a le oferi o copilărie fără griji! Să crească mari, sănătoase și frumoase, ești cea mai frumoasă și mândră de fetițele tale, aveți grijă de voi, va pup și vă iubesc fetele mele ????????” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Andreea Bălan.