Mesajul pe care l-a primit Oana Roman de la o femeie: „Era clar că Marius se va uita dupa altele, dacă tu nu ai grijă de tine”

Publicat: 16/12/2019 | 10:37

Despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei a stârnit controverse în rândul fanilor, care nu au avut nicio reținere în a-și exprima părerea vizavi de această situație. Vedeta a primit un mesaj pe rețelele de socializare, în care este acuzată că nu are grijă de ea și din acest motiv trebuia să se aștepte ca soțul ei să se uite la alte femei.

Draga mea un sfat cat se poate de sincer : ca sa tii un barbat langa tine nu conteaza cati bani ani daca tu nu ai grija de tine !! Era clar ca Marius se va uita dupa altele care arata bine de moment ce el, cand te- a cunoscut in afara ca aveai bani nu il atrageai fizic pentru ca nu aveai cu ce…. erai f plinuta pentruvarsta ta. O fi asteptat si el un an, doi sa slabesti si tu vreo 20/25 kg … vezi exemple in jurul tau AMALIA NASTASE- MINODORA/ BIANCA RUS, de- aia coresponda Marius cu cea din Italia, de- aia se uita in jur.

Diferenta de varsta și de kilograme și-a spus cuvantul. Deci ca sa tii un barbat langa tine nu trebuie doar sa il legi cu un copil. Vezi rezultatul …. cred ca prefera un apartament cu 2 camere si o femeie alaturi cu 25kg mai slaba decat tine. Tu esti femeie de casa, felicitari, dar un barbat mai mic ca varsta se tine in special daca ai un fizic exemplar. Trebuia sa iti dai seama ca isi doreste o femeie de casa, dar slaba si atragatoare. Daca faceai micsorare de stomac acum 3 ani, Marius era in continuare cu tine acum, este mesajul transant primit de Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman a răspuns mesajelor primite, și celor frumoase și celor mai puțin plăcute. Concluzia : ati năvălit ca sacalii si va certati pe nimic , iar eu imi vad de viata mea . Sincer cred ca toate cele care ni aveti ce face decât să mă comentați pe mine, aveti mari probleme personale si de personalitate. Eu ma amuz . Cele care încearcă să le convingă că nu e cazul se zbat degeaba pt ca omul cu probleme mentale , nu se poate vindeca decat la doctor. Va multumesc tuturor ca mi ai facut ziua frumoasa, a spus Oana.