Mesajul lui Alex Velea pentru Antonia: ”Te iubesc!”

Publicat: 28/04/2021 | 20:28

Alex Velea i-a declarat, încă o dată, iubirea frumoasei lui iubite, Antonia. La rândul ei, artista i-a mulțumit pentru tot și i-a transmis că-l adoră.

Antonia și Alex Velea formează poate cuplul de dat exemplu, de foarte multe ori cei doi aruncându-și bezele în public. Iar pe reșelele de socializare, cei doi se poartă ca-n zilele când simțeau fiorii dragostei. De curând, Alex Velea avea să-i transmită iubitei lui un mesaj emoționant. ”Te iubeeeesc!”, a scris artistul. (CITEȘTE ȘI: CARE ESTE DIFERENȚA DE ÎNĂLȚIME DINTRE ANTONIA ȘI ALEX VELEA! ”NU MAI ERAM CU ALEX!”)

Nu cu multe zile în urmă, Alex avea s-o emoționeze pe Antonia. ”Îți mulțumesc că exiști, că mă iubești atât de mult, că îmi faci pașii mai siguri și că mă sprijini în tot. La mulți ani, Iubirea mea! @antonia”, îi ura Alex Velea Antoniei. ”Te ador! Îți mulțumesc pentru absolut tot!”, a fost replica iubitei lui.

Antonia și Alex Velea vor să ajungă la cununia religioasă

Cei doi au de gând ca în cel mai scurt timp să facă și nunta, doar că așteaptă momentul oportun. Mai ales că Antonia este o femeie liberă din anul 2020, după ce a divorțat de Vicenzo Castellano. Doar că pandemia de coronavirus i-a împiedicat să oficializeze relația în fața lui Dumnezeu. Alex Velea a dat detalii despre așteptatul eveniment.  (NU RATA: ALEX VELEA, DECLARAȚIE DE IUBIRE IMPRESIONANTĂ DE ZIUA IUBITEI SALE! CU LACRIMI ÎN OCHI, ANTONIA A REACȚIONAT ÎN PUBLIC LA GESTUL PARTENERULUI EI DE VIAȚĂ)

„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta”, a spus Alex Velea, pentru un post de televiziune.