Mesajul înfricoșător găsit de un explorator în interiorul unui buncăr abandonat

Publicat: 03/03/2021 | 14:12

Un explorator urban care a găsit un buncăr subteran, abandonat în Lincolnshire, a împărtășit fotografii cu imaginile și mesajele bizare pictate pe pereții din interiorul lui.

Un explorator urban a înfricoșat internetul după ce a împărtășit fotografii în interiorul unui buncăr abandonat care afișa mesaje „întunecate” rămase pe pereți.

Mesajele de pe pereți au fost descoperite de Dan Sharkey, care a dat peste acest buncăr în spatele unui teren din Lincolnshire, relatează Daily Star .

Imaginile din exterior arată o structură de bloc din beton pe care nu l-ați bănui niciodată că ascunde o cameră subterană dedesubt, fără un punct de intrare evident.

Dar exploratorul urban a găsit o scară lungă de metal care ducea la straniul buncăr care acum seamănă cu ceva dintr-o scenă dintr-un film de groază.

În interior, există două rame de pat ruginite, dintre care una pare să aibă încă o pătură așezată pe arcurile metalice și un dulap din lemn care a fost lăsat să putrezească.

Vizitatorii anteriori și-au lăsat propriile urme pe perete, în serii de desene bizare, inclusiv un om furios, un tablou cu un peisaj de copac roșu și negru și o imagine a unui personaj care pare să sângereze din gură.

Însă mesajul care îi lasă pe oameni speriați online estescris deasupra unuia dintre paturi, cu o săgeată îndreptată spre o gaură întunecată din peretele buncărului, citind: „Crawl înăuntru. Vă va îmbrățișa”.

Mesaj înfricoșător găsit într-un buncăr

Mulți internauți sunt curioși să viziteze buncărul „groazei”

Unul a spus: „Se pare că cineva cu o minte foarte întunecată a fost acolo jos”.

Un al doilea a întrebat în glumă: „Oh, asta pare prietenos, cum a fost îmbrățișarea?”

Un al treilea a spus: „Sunt atât de lipsit de contactul uman, aș vrea să mă târăsc înăuntru, fără nici o ezitare.”