Mesajul halucinant al Biancăi Drăgușanu, după ce o fană a felicitat-o pentru divorț

Publicat: 11/03/2020 | 14:12

Marți, după șapte luni de mariaj, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au pus capăt căsniciei lor. Ce mesaj a transmis vedeta, după ce a fost felicitată de o fană pentru divorț. 

În cursul zilei de marți, Bianca și Alex s-au prezentat la notar pentru a pune capăt mariajului lor. Cel care ar fi făcut primul pas este Alex Bodi, care i-ar fi trimis Biancăi Drăgușanu o înștiințare prin care trebuia să se prezinte la notar. Doar că, la un moment dat, ar fi izbucnit un scandal uriaș. Bianca a ieșit la fereastra notariatului și a strigat în stradă: „Sunați la 112! Sunați la 112!”. Iar apoi, pe fereastră, a fost aruncat un telefon mobil, potrivit unor publicații din România. ”Mi-a luat telefonul! Mi-a luat telefonul și l-a spart! Telefonul meu este la el”, a mai spus Bianca. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A PĂRĂSIT-O PE BIANCA PENTRU O RUSOAICĂ?! AM INTRAT ÎN POSESIA IMAGINILOR CARE ÎL DAU DE GOL!)

La câteva ore de la divorț, Bianca Drăgușanu a publicat pe contul ei de Instagram un selfie, dar și un mesaj pe măsură: ”Dumnezeu nu le dă cele mai grele lupte soldaților cei mai puternici. El creează cei mai puternici soldați prin cele mai grele încercări ale vieții”.

O fană a felicitat-o pentru divorț: ”În sfârșit, ai făcut ceea ce trebuia! Capul sus, fată frumoasă”. Iar reacția Biancăi nu a întârziat să apară. ”Am scăpat!”, a spus vedeta. Semn că mariajul cu Alex Bodi a afectat-o destul de mult și abia aștepta să iasă din această relație toxică.

Bianca Drăgușanu, în lacrimi de ziua ei de naștere

De ziua ei de naștere, Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, acolo unde, la un moment dat, a izbucnit în lacrimi. Vedeta le-a mărturisit telespectatorilor că a fost certată de soțul ei, chiar la 12 noaptea, când a împlinit 38 de ani. Alex Bodi a intrat, ulterior, în direct și a dat de înțeles că Bianca îl suspectează mereu de infidelitate. (VEZI ȘI: IMAGINILE CARE L-AU SCOS DIN MINȚI PE ALEX BODI. CE I-A ARĂTAT BIANCA DRĂGUȘANU PE TELEFONUL MOBIL: ”S-A ENERVAT, A DAT CU EL DE PĂMÂNT!”)

”În momentul în care noi doi ne confruntăm e ceva super-exploziv. Certurile astea nu duc undeva OK pentru că și ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, călătoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora. Eu încerc să o înțeleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu înseamna că le fac tot timpul”, a spus Alex Bodi la Teo Show.