Mesajul emoționant transmis de familiile fetelor ucise în cartierul Andronache! „Astăzi a fost cea mai grea zi”

Publicat: 04/03/2021 | 22:30

Raissa și Mihaela, cele două fete ucise în cartierul Andronache, au fost conduse astăzi pe ultimul drum. O mulțime de oameni au fost alături de ele și au participat la ceremonia de înmormântare. Prinții celor două au fost sfâșiați de durere, însă au găsit puterea să transmită un mesaj de mulțumire celor care le-a fost alături în aceste momente cumplite.

Cartierul Andronache a fost împânzit de zeci de coroane și lumânări aduse în memoria celor două copile. Familia și-a luat rămas bun de la fete și le-a condus pe ultimul drum. Părinții celor două au fost copleșiți de emoții și cu lacrimi în ochi le-au spus adio. Aceștia au declarat că ziua de astăzi a fost una dintre cele mai grele din viața lor. (CITEȘTE ȘI: SCENE SFÂȘIETOARE LA ÎNMORMÂNTAREA FETELOR UCISE ÎN ACCIDENTUL DIN CAPITALĂ)

„Astăzi a fost cea mai grea zi, după accident, cea în care a trebuit sa le conducem pe ultimul drum, pe Raissa și Mihaela.

Mulțumim Politiei și Jandarmeriei Romane, pentru ajutor, atitudine și implicare. Mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat, în asigurarea bunei desfășurări a traficului rutier, în timpul deplasării cortegiului funerar. Aveți din partea noastră toată aprecierea! Cu respect și recunoștință, Familiile îndoliate!”, a fost mesajul transmis de cele două familii.

Cum și-au pierdut viața cele două fete?

Raissa și Mihaela au fost victimele unui teribil accident. În timp ce se jucau în apropierea casei, o mașină a părăsit carosabilul și le-a lovit în plin. Copile nu au avut nicio șansă și au decedat. (VEZI ȘI: FEMEIA CARE A LOVIT MORTAL CU MAȘINA DOUĂ FETE ÎN CAPITALĂ A FOST LĂSATĂ ÎN LIBERTATE)

Ce care se face vinovată de teribila tragedie le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul volanului după ce a încurcat pedalele „acceleraţie” şi „frână”. Femeia, în vârstă de 56 de ani, a fost agresată la locul accidentului și a suferit un șoc. De aceea anchetatorii au lăsat-o în libertate.

Ulterior, ar fi declarat că a avut o criză de strănut și de aceea a apăsat cu putere pedala de accelerație. Apoi, după ce au venit rezultatele de la INML, s-a stabilit că femeia avea o alcoolemie de 0,7. Aceasta a recunoscut în fața anchetatorilor faptul că a consumat vin și rom înainte de a produce accidentul.