Mesajul emoționant transmis de Andra Măruță, după ce a apăsat Golden Buzz-ul pentru Ana Maria Mărgean: „Ne lași cu gura căscată”

Publicat: 02/03/2021 | 09:58

Ediția de luni Românii au talent a fost una pe care Andra Măruță nu o va uita prea curând. Jurata de la Pro TV a fost profund impresionată de prestația artistică a Anei Maria Mărgean, o copilă care a și obținut din partea ei mult-râvnitul Golden Buzz.

Ana Maria Mărgean i-a impresionat pe toți cu talentul ei, la Pro TV. Copila a venit însoțită de păpușa ei, Lizzie și a avut un număr de ventriloc, însă nu unul obișnuit, căci Ana Maria Mărgean a cântat pe două voci. Deși toți cei din juriu și-au dorit să apese butonul auriu, Andra Măruță a fost mai rapidă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Mai apoi, pe contul său de Instagram, jurata de la Pro TV a postat un mesaj emoționant pentru concurenta care a cucerit-o pe deplin.

„Mulți cred că unui copil îi educi pasiunile, îl îndrumi spre ce vrei tu, dar eu cred că ne naștem cu anumite abilități și aptitudini și cei din jur trebuie doar să observe și să ne lase să mergem în direcția în care ne-a trimis destinul. Nu copiii se îndrumă, ci noi trebuie să ne lăsăm îndrumați de ei, să îi ascultăm, să îi vedem, să ne lăsăm purtați spre destinația lor frumoasă. „Voi” ne-ați arătat astăzi puțin din destinația voastră, noi putem doar să vă urmăm! Te felicit pentru că ai muncit atât de mult încât să ne lasi cu gura căscată! Bravo @annamusicofficial! ????#GoldenBuzz #RomaniiAuTalent” a scris Andra Măruță, pe Instagramul său, acolo unde a și publicat un scurt clip video cu momentul Anei Maria Mărgean, de la Românii au talent.

Ana Maria Mărgean a fost trimisă direct în semifinală

După actul său artistic, Ana Maria Mărgean a primit Golden Buzz din partea Andrei Măruță, ceea ce a făcut-o pe concurentă să plângă de bucurie, căci a fost trimisă direct în semifinală.