Mesajul emoționant postat de Ștefan Bănică, după ce concurenta lui, nevăzătoare, a câștigat X Factor: „Ce a reușit este mai mult decât un premiu”

Publicat: 19/12/2020 | 18:52

Ediția de ieri a concursului X Factor a fost una de senzație. Fiecare mentor a dat tot ce a avut mai bun pentru ca toți cei 4 finaliști să aibă prestații exemplare. Andrada Precup, concurenta lui Ștefan Bănică, a fost marea câștigătoare, iar tânăra a primit vestea cu ochii în lacrimi, după ce publicul a decis că ea merită să învingă.

Imediat după ce a aflat că Andrada Precup, concurenta lui este marea câștigătoare X Factor, Ștefan Bănică a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

Mentorul Andradei s-a declarat extrem de mândru de reușita ei și i-a lăudat performanța artistică ce a reușit să impresioneze publicul, astfel încât să primească marea majoritate a voturilor.

„Ma bucur tare mult pentru Andrada ca este câștigătoarea X Factor 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decat un premiu. E o confirmare a faptului ca se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocala, artistica și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!????????” a fost mesajul postat de Ștefan Bănică, pe rețeaua de socializare.

Andrada Precup este nevăzătoare

Tânăra Andrada Precup, care a fost coordonată la X Factor de către Ștefan Bănică este o învingătoare. Câștigătoarea concursului este nevăzătoare, însă interpretările sale artistice au reușit să ducă talentul dincolo de această barieră și să îi aducă cele mai multe voturi din partea publicului. Imediat după ce a fost declarată învingătoare, Ștefan Bănică a mărturisit la Antena 1 că Andrada, pentru el, nu este un om cu deficiență de vedere, ci un adevărat artist.