Mesajul dureros al lui Cătălin Scărlătescu, după moartea lui Ramon Chicireanu. Ce gest a făcut celebrul chef

Publicat: 16/03/2020 | 17:12

Jurații de la Masterchef au rămas împietriți de durere atunci când au aflat că azi, după o lungă luptă cu cancerul, trupul lui Ramon Chicireanu a cedat. Cătălin Scărlătescu nu l-a uitat nici el pe fostul concurent și a făcut un gest demn de tot respectul, imediat după ce a aflat de tragedie. 

După ce au aflat că boala lui Ramon Chicireanu a recidivat, jurații de la Masterchef s-au implicat în campania de strângere de fonduri pentru ca fostul concurent de la Pro TV să se facă bine.

Vestea morții lui Ramon Chicireanu i-a devastat pe toți, iar după Florin Dumitrescu, și Cătălin Scărlătescu a făcut un gest emoționant în memoria fostului concurent de la Masterchef. Acesta a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie cu Ramon, alături de un mesaj dureros.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace…”,a fost mesajul simplu pe care Scărlătescu l-a postat, în această dimineață, după ce a aflat de moartea lui Ramon Chicireanu.

Pe 7 martie, Ramon Chicireanu a scris și ultimul său mesaj pe Facebook. Acesta este pur și simplu emoționant. Fostul concurent de la “MasterChef” îi ruga pe prieteni și apropiați să fie alături de el prin rugăciune. Iși simțea, practic, sfârșitul.

“Vreau sa știți ca o energie enorma este captata de mine prin gândurile frumoase pe care le împărtășiți. Dacă iubirea și dragostea ar putea fi fructificate în materie, cred ca universul ar fi în mana mea. Vreau sa știți ca am nevoie de Rugăciunea voastră pentru mine, alături de mine, sa pot sa arat ca Dumnezeu îți dă cât poți duce!”, a scris Ramon Chicireanu.