Mesajul de adio a lui Dani Mocanu! Artistul s-a ținut de cuvânt și a renunțat la muzică. „Rămâneți cu bine dragii mei fani”

Publicat: 02/01/2021 | 20:54

În urmă cu câteva luni, Dani Mocanu a făcut un anunț ce a uimit pe toată lumea. Celebrul manelist a spus că din anul 2021 va renunța la muzică și își va concentra atenția către calea divină. Chiar dacă mulți nu au crezut acest lucru, iată că interpretul s-a ținut de cuvânt.

Așa cum a promis, cu doar câteva minute înainte de trecerea în noul an, Dani Mocanu a lansat ultima sa piesă. În versurile melodiei, manelistul își expune viața și greutățile prin care a trecut. Piesa a adunat în mai puțin de 24 de ore peste un milion de vizualizări, iar toată lumea a fost surprinsă de decizia finală. (CITEȘTE ȘI: DANI MOCANU ARE DIN NOU PROBLEME CU LEGEA. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CÂNTĂREȚUL)

Mai mult, în descrierea melodiei încărcată pe canalul său de YouTube, Dani Mocanu a adăugat un mesaj pentru de adio pentru toți fanii lui. Manelistul a povestit cum a ajuns să aibă succes și le-a spus adio fanilor.

Mesajul de adio al lui Dani Mocanu

„Când am început să cânt eram amărât. Abia aveam niște haine pe mine cumpărate cu niște bănuți strânși… casă nu aveam, dar în schimb aveam multe greutăți și datorii ! De la prea multă amărăciune nimeni din familia mea nu vedea un succes pe acest plan… își vedeau de ale lor … însă eu am sperat și am luptat ca un robot … ca un robot setat sa câștige. Am avut încredere în Dumnezeu și știam că EL îmi va pregăti atât mie cât și familiei mele un viitor frumos.

Anii au trecut, iar EL, viața mea CREATORUL UNIVERSULUI m-a sprijinit în tot ceea ce am făcut. M-a luat de mâna și m-a pus în fața tuturor. Dintr-un copil amărât azi am ajuns milionar … dar nu orice milionar … un milionar care nu și-a lăsat familia … un milionar care și-a ajutat fiecare membru din familie sau neam … un milionar care nu a uitat de cei amărâți … un milionar care nu a uitat de TATĂL LUI DIN CER care i-a întins o mâna de ajutor … iar EL știa asta … știa sufletul meu … altfel nu intervenea !!! Te iubesc Doamne ești viața mea ești Tatăl meu te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc te iubesc. Rămâneți cu bine dragii mei fani”, a scris Dani Mocanu în postarea de pe YouTube!