Mesajul cutremurător trimis de Laurette, după moartea lui Costin Mărculescu: ”Am luat nota 10 de la tine …”

Publicat: 11/06/2020 | 12:18

Mai multe vedete, foste colege ale lui Costin Mărculescu, deplâng moartea bruscă a acestuia. Pe paginile de socializare mesajele curg. Laurette și-a amintit de un episod, în urmă cu mulți ani, pe o scenă din Brăila… Avea 14 ani și a luat nota 10 chiar de la Costin.

CITEȘTE ȘI: CUM ȘI-A GĂSIT COSTIN MĂRCULESCU SFÂRȘITUL: “ÎI PLĂCEA SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI ȘI…” + “CRED CĂ A BĂUT ȘI A COMBINAT CU…”

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în cadă, în noaptea de miercuri spre joi. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele morții. Se pare că ar fi vorba despre atac cerebral sau infarct, dar nu e exclusă varianta sinuciderii. ”Dumnezeu să te odihneasca in pace, om bun la suflet ,ai fost primul care atunci cand am defilat pe scena in Braila la 14 ani in calitate de model si manechin am primit nota 10 de la tine. Ma rog ,acolo sus in ceruri sa Primești înzecit.

Imi pare rau , ai fost un suflet bun si atunci, cand ne vedeam la emisiuni sau evenimente ma întrebai mereu cum sunt, la ultimul eveniment am stat împreuna la aceiași masa am ras si am dansat împreuna ..Cine ar fi crezut ca o sa fie ultima noastră petrecere !! Trist !!! Ești o persoană deosebită si asa vei rămâne in inima mea fără îndoială. Ai lăsat un semn cald în sufletul meu. Îți doresc din inimă numai fericire, acolo sus in ceruri. Adio !!Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a scris Laurette.

Masajul lui Laurette, după moartea lui Costin Mărculescu

Anunțul morții actorului Costin Mărculescu a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena1. „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

Pompierii care au ajuns la locuința sa în urma apelului la 112 au spart ușa și au găsit trupul neînsuflețit al lui Cosmin Mărculescu. Se afla în stare de putrefacție, decesul survenind, din primele informații, în urma cu mai multe zile.